Portes obertes virtuals

Del 25 de maig al 3 de juny, cada dia a les 19h, un directe a instagram amb alumnes, exalumes i professors de l'EADTarragona

Donada la situació de confinament per evitar la propagació del Covid-19, no hem pogut celebrar la jornada de portes obertes a l'EADTarragona. 
Tot i així hem preparat unes sessions informatives en directe mitjançant el nostre perfil a instagram.

Del 25 de maig al 3 de juny, cada dia a les 19h. , oferirem un directe als stories d'instagram per tal d'explicar cadascun dels cicles formatius de grau superior que oferim: 

Dia 25 de maig a les 19h
Directe amb el director Daniel Uzquiano i el cap d’estudis David Salas on resoldran dubtes i explicaran amb detall com és l’EADTarragona.

Il·lustració

Dia 26 de maig a les 19h
Directe del cicle d'Il·lustració 
El cap d'àrea Àngel Sauret i l'exalumne Adrià Ramírez conversaran en detall sobre els estudis de grau superior, les sortides laborals i el món de la il·lustració en general.

Animació

Dia 27 de maig a les 19h
Directe del cicle d'Animació
El cap d'àrea Francesc Poblet i la professora Ariadna Costa us parlaran en detall del cicle i com els alumnes aprenen a crear, gestionar i supervisar projectes audiovisuals d'animació; aplicar tècniques d'animació a qualsevol projecte gràfic, artístic, publicitari i/o de ficció i incorporar moviment als elements que conformen una peça de comunicació visual.

Gràfica Publicitària

Dia 28 de maig a les 19h
Directe del cicle de Gràfica Publicitària (disseny gràfic)
La cap d'àrea, Laura Casas i la professora Rosa Fonts us parlaran dels estudis i com els alumnes aprenen a idear i dur a terme un projecte de comunicació visual en diferents àrees del disseny gràfic: imatge corporativa, cartellisme, disseny editorial, publicitat, senyalística, packaging i il·lustració.

Joieria

Dia 29 de maig a les 19h
Directe del cicle de Joieria artística
La cap d'àrea, Núria Anguren i l'exalumna Elena Moreno us parlaran de l'àrea i de com els alumnes aprenen a dissenyar i elaborar joies de forma professional.

Fotografia

Dia 1 de juny a les 19h
Directe del cicle de Fotografia
La cap d'àrea Sílvia Iturria i el professor Aitor Pombo us parlaran dels estudis de grau superior de foto i com els alumnes aprenen a utilitzar equipaments i a desenvolupar-se en la producció de material d’audiovisual en diferents entorns, en el de la publicitat i comunicació, en el camp de la moda, en el món editorial, el retrat, etc.

Gràfica Interactiva

Dia 2 de juny a les 19h
Directe del cicle de Gràfica Interactiva (disseny web)
El professor Adam Fabra i l'alumne Quique Martín us parlaran d'aquest cicle formatiu on s'aprén a desenvolupar projectes de gràfica interactiva aplicats a diferents àmbits: disseny i desenvolupament web, producció de continguts interactius, accessibilitat, usabilitat i disseny d'interfícies.

Arts aplicades al mur

Dia 3 de juny a les 19h
Directe del cicle de Arts aplicades al mur (pintura)
La cap d'àrea Núria Rion i el director Dani Uzquiano conversaran en detall sobre els estudis de pintura i les sortides laborals que ofereix. L'alumnat pot aprofundir dins el món de la creació i producció d’obres pictòriques en tota mena de materials i suports, en la reproducció i recreació d’obres, en les instal·lacions artístiques, com les escenografies attrezzo i la ornamentació per a teatre, cinema, televisió.

Aquests directes els guardarem als destacats del perfil d'instagram de l'escola per a què pugueu consultar-los.

A més a més, us recordem que tot i la situació de confinament, a l' EADTarragona seguim treballant des de casa.
Si tens dubtes i vols que t'ajudem, truca'ns al 977 211 253 o escriu-nos a sec.eadt@dipta.cat.
Seguim al teu costat!