Pràctiques / Formulari empresa

L'empresa ha d’omplir aquest formulari en cas que sigui el primer cop que l'empresa col·labora amb la FCT de l’EADT.

Una vegada feta la soli·citud per aquesta via, l'escola procedirà, si s'escau, a establir els mecanismes d'homologació pertinents.

 

Dades empresa (central)
Dades del centre de treball
Busqueu el vostre codi en el Pdf adjunt -Llistat de codis CCAE-
Dades del representant (signarà el conveni)
Dades del tutor d'empresa (tutoritzarà l'alumne/a)
Consentiment
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades de caràcter personal que ens faciliteu a través d’aquest formulari, seran objecte de tractament i s’incorporaran a una base de dades que és responsabilitat de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, amb domicili a la Carretera deValls s/n, de Tarragona.

Com a persona interessada podeu accedir al fitxer i exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d’oposició, d’accés , de rectificació i de cancel·lació dirigint un escrit a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona (a l’adreça postal assenyalada). Omplint degudament aquesta butlleta s’entén que doneu el vostre consentiment per a tractar les vostres dades personals en les condicions esmentades. Aquest consentiment es pot revocar, sense efectes retroactius, en qualsevol moment, per causa justificada i en els termes establerts per l’esmentada Llei orgànica.