Premis de fotografia del concurs Patrimoni Vallenc per l'alumnat de fotografia de l'EADT

Miriam Hierrezuelo va obtenir el segon premi, Nerea Asorey el Premi Jove, mentre que van rebre mencions especials Alina Cuccovillo, Marc Honrubia i Albert Molner

El passat 19 de novembre es va fer el lliurament dels premis del concurs fotogràfic "Patrimoni Vallenc" al pati de l'Institut d'Estudis Vallencs on es pot visitar l'exposició de totes les fotos finalistes fins el 12 de desembre. Entre els premiats d'aquesta setzena edició hi ha alumnat del CFGS de fotografia de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. El jurat va voler constatar que el nivell havia estat tan alt que es va decidir atorgar, també, tres mencions d'honor.

En aquesta edició s'han comptabilitzat quaranta participants en aquest concurs organtizat pel Casal Popular La Turba i Llumull Accions Audiovisuals, i que pretén "posar en valor i divulgar el patrimoni local i conscienciar la població per a la seva preservació. Així mateix, es persegueix la incidència política i la denúncia de la inacció institucional".
Els premis han estat els següents:

Primer premi: Judit Sabaté Reig. Premi dotat amb 300 euros.
Segon premi: Miriam Hierrezuelo Valencia, alumna de l'EADT. Va presentar un projecte basat en imatges de diferents portes amb una mirada molt actualitzada del nostre patrimoni. Premi dotat amb 200 euros.
Premi jove: Nerea Asorey Fraile, alumna de l'EADT. El seu projecte barrejava una sèrie d'imatges costumistes on hi apareixien referències a la neteja. Premi dotat amb 150 euros.
Mencions especials:
Alina Cuccovillo, alumna de l'EADT
Albert Molner Cervelló, alumne de l'EADT
Marc Honrubia Fernández, alumne de l'EADT