Rosa Díaz i Míriam Viso presenten els seus projectes al Campus Blanc

La secció Campus Blanc mostra el millor treball realitzat a diferents escoles de disseny de Catalunya

Rosa Díaz i Míriam Viso mostraran el desenvolupament de la identitat gràfica d'un hipotètic Museu de la Censura ubicat a la ciutat. 

El dijous 21 d'octubre dues exalumnes del CFGS de Gràfica Publicitària de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona presentaran els seus projectes integrats del passat curs dins el marc del festival Blanc!, especialitzat en disseny gràfic, innovació i creativitat.

Rosa Díaz i Míriam Viso mostraran el desenvolupament de la identitat gràfica d'un hipotètic Museu de la Censura ubicat a la ciutat i que mostraria les obres d'art contemporani censurat recollida pel col·leccionista Tatxo Benet.

El format d'aquesta edició del Campus Blanc és encara virtual i la projecció amb la presentació dels projectes es podrà seguir telemàticament. Els projectes de la Rosa i la Míriam van obtenir les millors notes el passat curs i en destacava el plantejament teòric i gràfic del projecte i, especialment, les peces editorials que van dissenyar.

Els projectes es poden consultar a la pàgina web: https://blancfestival.com/ca/.

Blanc! es presenta com un punt de referència del disseny, la creativitat i la innovació de Barcelona. Aquest any ha arribat a la seva tretzena edició i la trobada té lloc al Museu del Disseny de Barcelona, amb conferències, exposicions, mostres, workshops i masterclasses. Són tres dies de continguts explicats i presentats de primera mà pels creadors i promotors de les tendències més actuals a nivell nacional i internacional.

HORARI PRESENTACIONS:

> Míriam Viso a les 11:15h
https://blancfestival.com/ca/talks/miriam-viso-campanya/

> Rosa Díaz a les 16:30h
https://blancfestival.com/ca/talks/rosa-diaz-custodi/

 

Enhorabona noies!