S'inicia el monogràfic de model al nu al Taller d'Art de Valls

Una bona oportunitat per poder treballar la figura humana

El dilluns 29 d’abril comença el monogràfic de model al nu al Taller d'Art de Valls fins el 27 de maig. És una bona oportunitat per poder treballar la figura humana, tant en la forma com en l'expressió, en un àmbit confortable de taller. Està destinat a tota persona que vulgui iniciar-se, continuar o avançar en el dibuix.

L'horari és els dilluns de 16 h a 19 h, i la sessió de model serà d'hora i mitja, aproximadament de 17:30 a 19 h. Seran un total de 5 sessions i el preu és de 50 €.

Més informació:

Adreça: Carrer Jaume Huguet, 1-3, 43800  Valls

Horaris: Dimarts i dijous tarda al 977 614 412
o tots els dies a l’Escola d’Art de Disseny de Tarragona al 977 211 253.

El Taller d'art de Valls ofereix, dins del món de les arts i de la intel·lectualitat, un lloc de formació no reglada per a les persones amb inquietuds estètiques i formatives i un espai per als joves artistes. Ubicada a l'edifici emblemàtic de l'antic Hospital de Sant Roc que data del 1562, ocupa un dels llocs més cèntrics de la ciutat. L'Escola Taller ofereix cursos dedicats al coneixement i pràctica de procediments pictòrics i tècniques escultòriques, facilitant l'adquisició del domini de les eines bàsiques per a la descodificació dels llenguatges visuals i l'expressió personal.