Stage

Arts aplicades al mur

Stage

Aquest és un projecte personal on em plantejo la pèrdua del contacte amb el món real. Faig una introspectiva amb el meu procés creatiu, la meva vida i la meva obra.
Tota una sèrie de situacions van comportar que acabés submergida en uns problemes tant físics com emocionals i que van repercutir en la meva vida i van produir-me doloroses conseqüències.
Vaig pretendre reflectir aquest dolor físic i emocional, aquesta melancolia de temps millors, el sentiment de ràbia en veure’m i no reconèixer-me. Però finalment vaig deixar aquelles obres que representaven disconformitat per expressar altres sensacions, com la soledat, o l’aïllament, on la meva escapatòria era el mòbil, la finestra que em mostrava què feia la resta de gent i em creava l’efecte de seguir participant socialment.
Em plantejo el meu projecte a partir d’aquesta pèrdua del contacte amb el món real, i ja no per l’aïllament, sinó perquè generem tota una altra vida per la resta de gent. Però qui no vol una vida que és tan fàcil, aparentment, de controlar? D’aquí la tècnica escollida del fumage i condensar el projecte en un llibre d’artista.

'picture', 'settings' => array( 'image_style' => 'eadt_base_test_2breakpoints_theme_eadt_medium_1x ', 'picture_group' => 'eadt_responsive_base', 'fallback_image_style' => 'eadt_base_test_2breakpoints_theme_eadt_medium_1x' ), )); print render($output); */ ?>

Paula Martín