Talent EADT: Premis de fotografia Patrimoni Vallenc

Tres alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona guanyen el primer, segon i tercer premis d'aquest concurs de fotografia

El concurs, que va néixer amb la voluntat de contribuir a difondre el patrimoni vallenc, va premiar tres alumnes de l'escola.

Un any més, el Casal Popular la Turba de Valls i l’Associació Llumull, Accions Audiovisuals van convocar el concurs fotogràfic de Patrimoni Vallenc. La imatge gràfica d’aquesta 13a edició del concurs és de l'ex-alumne de l'EADTarragona i dissenyador José Luis Tierraseca, que segueix amb la línia minimalista i tipogràfica d'altres edicions.

L’objectiu principal d’aquest concurs és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’un vessant artístic com la fotografia.
El jurat va estar format per Francesc Murillo (historiador i especialista en patrimoni vallenc), Sònia Roca (arquitecta i membre de la Comissió de Patrimoni), Lluís Frago (geògraf i professor de Geografia Humana a la UB), Medir Cucurull (fotògraf) i Jordi París (director del Museu de Valls). Tots ells van fer la deliberació divendres, 15 de desembre.

Els premiats van ser tres alumnes de l'EADTarragona: Pol Vallvé Pomés, de Valls, amb el premi jove (de 150 euros); Laura Armengol Sardà, de Solivella, amb el segon premi (de 200 euros), i Marina Paredes Joaquín, de Reus, la guanyadora i primer premi (de 300 euros).