Tres alumnes d'il·lustració seleccionats per a l'exposició col·lectiva itinerant del NetworkFLIC

Fins al mes d'octubre l'EADTarragona acull dues exposicions col·lectives on hi participen alumnes de diferents escoles de l'Estat

Des d'avui i fins el 15 d'octubre es poden veure dues exposicions col·lectives d'il·lustració a l'Espai Piscina de l'EADTarragona. 

Elisabet Bonet, Marta Val Miró i Adrià Ramírez, alumnes de segon del cicle d'il·lustració, han estat seleccionats en representació de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona per a exposar els seus treballs realitzats per al concurs Network FLIC 8. Els tres alumnes de l'EADT formen part del grup de 43 joves il·lustradors que van participar en el NetworkFlic 8 d'Il·lustració sota el concepte Les regles del joc. El seu treball va ser seleccionat entre els de 303 alumnes de 10 escoles d'Il·lustració estatals.  

'Regles del joc' és una selecció de 43 il·lustracions de textos literaris realitzades sobre un paper fet a mà sota unes normes i restriccions molt concretes. Es tracta d'una proposta realitzada durant el Network FLIC 8.

L'altra exposició que es podrà veure a la zona central de l'Espai Piscina és 'En conserva', una exposició de 71 llaunes il·lustrades a partir de fragments literaris sota el tema 'Paraules que alimenten'.  Es tracta d'una proposta realitzada per als Premis Network FLIC 7.

El Network FLIC és un programa internacional per a Escoles d’Il·lustració i Disseny, Batxillerat artístic i Professionals del sector, que té com objectiu fomentar la relació entre literatura i il·lustració.

Les dues exposicions es podran visitar a l'Espai Piscina de l'EADT fins el 20 d'octubre de 2018.

Enhorabona nois!