Un projecte integrat del cicle d'animació seleccionat a la categoria Incubator del festival Animac de Lleida

La presentació del projecte de l'Albert Montany es pot veure al canal youtube de l'animac

Imaginem un futur on els robots han pres consciència d'ells mateixos i s'adonen que els humans estem fent més mal que bé al planeta que habitem...

Així comença la presentació de Compass, el treball de l'Albert Montany. 
(A partir del minut 23, del video Incubator del divendres, 26 de febrer que trobareu al canal de youtube del festival Animac de Lleida).

Compass és un conjunt d'històries que tenen lloc en un futur on humans i robots autoconscients coexisteixen. En un món amenaçat pel canvi climàtic i la manca d'energia, amb dues espècies s'enfrontaran en un conflicte que posarà en joc la lliebrtat dels robons i la supervivència humana.

Els membres del jurat han elogiat i felicitat el teaser de l'Albert i han comentat que és un projecte que et submergeix totalment en l'univers ciberpunk poètic.  També li han comentat que seria un bon projecte per a dur a terme en format llargmetratge i l'han animat a formar un equip.

Animac és la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, organitzada i produïda per l'Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya que tindrà lloc entre els dies 22 i 25 de Febrer. Amb el pas dels anys, l'Animac ha consolidat el seu caràcter independent i artístic. La Mostra fou creada el 1996 i al llarg dels seus 21 anys d'història ha esdevingut un dels esdeveniments audiovisuals més coneguts dels celebrats a Espanya, amb importància i prestigi a nivell internacional. El treball de final de cicle de l'Albert Montany ha estat seleccionat per participar a la categoria 'Incubator', que és on els creatius amb projectes en fase de preproducció, producció o postproducció exposen davant un panell de destacats professionals de la indústria de l’animació el la seva proposta on ells valoren i donen la seva opinió com a experts.

Enhorabona Albert, sabem que arribaràs lluny!