Vols estudiar Art i Disseny a Tarragona?

Dates de proves d'accés i preinscripció per al proper curs

L'Escola d’Art i Disseny és un centre educatiu de la Diputació de Tarragona que forma professionals en Fotografia, Animació, Il·lustració, Disseny gràfic, Disseny web, Pintura i Joieria. Set cicles formatius de Grau Superior per fer de la teva passió, la teva professió.

Si tens dubtes i vols que t'ajudem, truca'ns al 977 211 253 o escriu-nos a sec.eadt@dipta.cat.
Estem al teu costat!

Al nostre web trobaràs diversos recursos que et poden resultar d'interés, com per exemple: 

Una galeria de projectes que ha anat realitzant l'alumnat que ha passant pel nostre centre. Un recull dels millors treballs finals de cada cicle. > https://www.dipta.cat/eadt/projectes

L'explicació d'algunes aules i equipaments de què disposa l'EADTarragona. Per a què et puguis fer una idea virtual de com és l'Escola > https://www.dipta.cat/eadt/equipaments-eadt

El nostre canal de Youtube. Aquí podràs veure un recull de les diferents activitats que realitzem a l'EADTarragona així com també aquest vídeo de presentació. 

Proves d'accés

Les persones interessades en matricular-se en cicles formatius d'arts superiors a l'EADTarragona, que no reuneixen tots els requisits que marca la Generalitat per accedir directament als cicles formatius de grau superior, s'han d'inscriure a les proves d’accés, segons estableix el calendari de la Generalitat. 

Inscripcions a les proves

  • Convocatòria ordinària (part comuna i específica): del 14 al 24 de març de 2022.

Consulta aquí tota la informació referent a les proves d'accés.

Preinscripció al centre

Les dates de preinscripció per al proper curs són: del 25 al 31 de maig de 2022

Matrícula al centre

Els alumnes dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny, podran formalitzar la matrícula en les dates de juliol (pendents de publicar).

Consulta aquí tota la informació referent a la preinscripció i matrícula.