X Premis Taronja

El proper 24 de gener tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis als millors projectes finals i integrats del passat curs

L'acte de lliurament compta enguany amb la presentació d'Oriol Cruz, imitador i col·laborador de diversos programes d’èxit.

El dijous 24 de gener, a les sis de la tarda,  es coneixeran els i les alumnes guanyadors i guanyadores i finalistes de la desena edició d'aquests guardons que atorga l'Escola d’Art i Disseny de Tarragona.

Celebrem 10 edicions de Premis, on els nostres alumnes han pogut demostrar el talent assolit durant els dos anys que dura cada un dels cicles. 

L'acte, obert a tot el públic, permetrà veure els treballs premiats i els finalistes en les diferents categories: pintura, il·lustració, joieria, fotografia, gràfica publicitària, animació i gràfica interactiva.

A més del lliurament de premis, el mateix dia 24 s'inaugurarà una exposició amb els treballs guanyadors i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2017/2018.

L'acte de lliurament compta engunay amb la presentació d'Oriol Cruz, imitador i col·laborador del programa Versió RAC1 i amb la música en directe dels sorprenents i originals Casiotones Brothers.

Hi esteu tots convidats!
#somEADT

Premis Taronja.
Obertura de portes a les 18 h.
On? Espai Piscina de l'EADTarragona.

ORIOL CRUZ

Gaudeix actualment de l’èxit que li ha donat el programa Crackovia de TV3 i el Versió RAC1 de Toni Clapés. La seva capacitat camaleònica l’ha dut a ser objecte d’imitació, i de fet hi ha qui ja no imita a Andrés Iniesta o a José Manuel Parada, sinó que imita la imitació d’en Cruz. Aquest gran imitador guiarà la gala i segur que, durant aquesta, apareixeran part de la multitud de personatges que interpreta de manera genial.

Oriol Cruz va descobrir l'art d'imitar per casualitat quan es va presentar a un concurs d'un programa de ràdio presentat per Toni Clapés. Li va agradar tant que s'hi va quedar. Des d'aleshores ha imitat a més de 60 personatges entre la ràdio i la televisió, amb gran èxit en programes com el Versió Rac1 i el Crackòvia de TV3.

CASIOTONES BROTHERS

Interpreten grans clàssics del tecno-pop dels anys 80 únicament tocant autèntics Casiotones en directe. Aquests mini-teclats monofònics van ser molt populars entre els adolescents de l'època ja que estaven a l'abast de tothom. El peculiar so de 8 bits i els ritmes d'acompanyament d'aquests petits Casio ens recorden la música dels primers videojocs i donen un color molt original a les versions que fan de Kraftwerk, OMD, Peter Schilling, A-Ha, Jean Michel Jarre o Depeche Mode.

Els "Casiotones Brothers" són Xavier Bordera i Jordi Martí que després de més de 20 anys experimentant amb la música electrònica utilitzant la tecnologia més actual en projectes com "Gadegang", "Pacient X88" o "Dj Buid Abars", ara fan una retrospecció a la seva infància recuperant els seus antics Casiotones, purament per diversió.