Teatre | Teatre d' adults
Música | Altres Tipus de música
Música | Altres Tipus de música
Música | Música electrònica/hip hop
Teatre | Teatre d' adults
Música | Música folk/jazz/gospel/dixie/fusió
Espectacles Familiars | Animació Infantil
Espectacles Familiars | Animació Infantil
Música | Bandes de Música
Espectacles Familiars | Animació Infantil
Música de ball per a tots els públics, dues veus, equip de so e il·luminació per a qualsevol necessitat
L␣Associació Cultural Laboratori Visual és una entitat sense ànim de lucre que neix l␣any 2008 amb l␣objectiu de produir, difondre i fer pedagogia de les arts visuals. L␣entitat es sustenta sobre un col·lectiu humà que treballa en el camp de la gestió i la producció cultural a Tarragona des del 2000 i que, a poc a poc va consolidant-se com un referent sòlid en l␣àmbit de les arts visuals al Camp de Tarragona i a la Catalunya Sud. Les connexions entre art urbà, art públic i art multimèdia tracen les fronteres que volem explorar, des d␣una mentalitat de laboratori constant i amb permanent sintonia amb l␣escena artística emergent.
¿Qui som Be water my crew?
Som un grup de Break i Popping (danses urbanes) format a l'any 2011, encara que portem ballant junts des de l'any 2006. La nostra finalitat es gaudir del que fem, fer gaudir als demés i transmetre valors que poden resultar molt positius i productius.Ballarins:Cristian Morales Hernández , Amador Martos Gonzalez, David Ameijeiras de Oliveira, Abderrazak Iallachen
Espai mínim necesari a consultar per teléfon.
El preu del kilometratge s'aplicará a 30 kms més enlla del voltant de Salou.
Cor Flumine som un grup vocal de 14 components fundat fa 25 anys, l’any 1996. Un grup dinàmic, amants de la música va voler trobar-se per cantar, aportant al panorama coral estils musicals diferents, posades en escena innovadores, fent un treball vocal acurat, amb el desig de gaudir de la música a través de les veus. Ens caracteritza la passió per la música negra i el jazz, un treball que es plasma amb la presentació del CD l’any 2011 Ensemble de Jazz Vocal, basat en estàndars del jazz. Hem actuat al Festival de Jazz de Tortosa, al Musiquem Lleida, al Girona ACappella, al festival GospelAro a Aro, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, i a ciutats europees com Amsterdam, Utrecht i Roma. Anualment participa en diversos concerts benèfics i a la Festa del Renaixement de Tortosa, amb espectacles de producció pròpia com la Cantina Cantorum, La Troupe de Dowland i la Missa del Renaixement. També al Nadal, amb el concert de Nadal i les nadales al carrer. Recentment, ha participat amb el grup d’Artur Gaya a la gravació del disc Tren Seeger, un homenatge al cantautor nordamericà Pete Seeger. Actualment, el projecte musical del cor està centrat en el músic i cantant Sting, Flumine canta Sting. Dirigeix el cor Rosa Caballol.
Grau Superior de Piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu i Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, treballa com a professora de piano al Conservatori Professional de Música de Vila-seca i a l’Escola Municipal de Música de Mont-roig del Camp. Ha rebut consells de mestres com Cecilio Tieles, Jordi Camell, Antoni Besses, Barry Douglas i Daniel Ligorio, entre d’altres. En la vessant artística, els seus diversos projectes, especialment amb repertori de cambra i com a pianista acompanyant de cantants, l’han portat a actuar en diferents escenaris arreu de Catalunya: Ateneu (Lleida), Orfeó (Lleida), Teatre La Llanterna (Móra d’Ebre), Teatre Auditori (Hospitalet de l’Infant), Teatre l’Artesana (Falset), Teatre Sta. Llúcia (Reus), Teatret del Serrallo (Tarragona), Santuari de Montferri, La Prioral (Reus), Antic Hospital de Sta. Magdalena (Montblanc), Teatre Metropol, Sala Miscel·lània (Barcelona), Sala Heliogàbal (Barcelona), Sala Màgic (Barcelona), etc…. En l’actualitat, forma part, com a pianista, del Quartet “Ànimes Líriques” (Marina di Viehtri soprano, Josep Cardona tenor, Miguel Font baríton) i del Trio Ruhe (Alba Fortuny soprano, Laia Sanahuja clarinet.)
The Souldiers una banda de Covers con el mejor Rock 'n Roll, Blues y Rythmn & Blues.
Desde Aretha Franklin, Ray Charles, Chuck Berry, Joe Cocker, Elvis Presley, Amy Winehouse, Blues Brothers, Stivie Wonder... 2 horas de repertorio y espectáculo que conectacn con el público des de la primera canción.
Componentes:
Marc Koöel: Voz
Erik López: Voz y guitarra
Raul López: Bajo
Anabel Folch: Bateria
Actuació de 90 minuts de concert o cercavila en dissabte, diumenge o festius. Preu: 1.800 euros (Quilometratge inclòs).
El Ball de Cossis de Tarragona és un grup format per 14 persones. Són diverses les figuren que es formen en el ball, amb música alegre i acompanyada del so dels 80 cascavells aproximadament que porta a sobre cada ballador; que fan que juntament amb el barret siguin els trets més distintius del grup.
Contenido:
Skipy es una maga que encuentra un baúl en cuyo interior hay un tesoro, para poder abrirlo y repartir el tesoro entre los niños presentes necesitará 3 llaves. Uno a uno, sus amigos (mascotas gigantes) propondrán juegos, bailes y pruebas que si se superan con éxito darán pié a abrir un candado hasta conseguir el objetivo final. Al final, todos los niños podrán subir al escenario a hacerse fotos con sus personajes favoritos.
Bailes, juegos, sorpresas, magia, regalos, fotos¿.. Un espectáculo 100% completo y para todas las edades. 100% visual no hablado.
Caracterización:
Mascotas infantiles + show de magia y búsqueda del tesoro.
Tiempo de actuación:
35 minutos + 15 minutos de fotos = total 50 aprox.
900 euros show + equipo de música (1500 wts).
750 euros show sin equipo de música.
Se cargará el desplazamiento a toda aquella actuación de más de 40 kms al rededor de Salou.
El quilometratge inclou el desplaçament dels músics i dels instruments. En el cas de la Xaranga no hi ha quilometratge fins a 50 Km a la redona de Tarragona
orquestra de ball.grup de versions
La coral de la universitat Rovira i Virgili va ser fundada a la primeria de l’any 1991 per la seva actual directora, Montserrat Ríos.
La coral ha interpretat moltes de les grans obres del repertori coral. Ha guanyat `premis nacionals i internacionals.
L’any 2011 l’ajuntament de Tarragona li va atorgar el diploma al mèrit cultural. També va rebre la medalla de plata de la URV, per premiar la seva trajectòria, en el seu 20è aniversari.
Ha realitzat concerts, intercanvis amb altres cors universitaris i ha participat en festivals de música coral a Itàlia, Suïssa, Irlanda, França, Portugal, la República Checa, Rússia, Nicaragua, Guatemala i el Salvador.
Des fa 10 anys s'organitza festes populars amb música de tots els temps fins les més actuals amb grans espectacles.
Actuació de parelles professionals de ball de saló, robots super illuminats amb flames, dracs queen, i moltes sorpreses com pilotes gegants pel públic que acompanyen als Djs i animen constantment les nits d'estiu, normalment per festes majors.
La majoria dels contractes signats són amb organismes públics com Ajuntaments de tota la comarca del Montsià, Baix Ebre i Maestrat.
La Companyia Mel Xouʼs neix a Valls lʼany 2007 fruit de les inquietuds de dos dels seus components, el Medir Bonachi i lʼIsaac Bonillo, per combinar les seves dues tècniques, la música i el teatre de gest. Sʼinicien en comunions i festes dʼaniversari i incorporen el Ricard Farré per donar un toc de gràcia especial dalt de lʼescenari. Fruit dʼalguna substitució, sʼincorpora a la Cia. Aleix Vallverdú, aportant els seus coneixements, sobretot pel que fa als titelles.
Finalitza els estudis superiors amb premi extraordinari de fi de carrera. Estudia amb Mª Luisa Anido, Carles Trepat, Fernando Rodriguez i Alex Garrobé. Guardonat a nombrosos concursos, destacant el Festival de Músicos Jóvenes de Catalunya, el Concurso Permanente de Jóvenes Interpretes de Juventudes de España, Concurs l'Arjau a la categoria de compositors catalans del S.XX. i becat en el Ciclo Jóvenes Intérpretes de Ibercaja per a estudis de perfeccionament. Participa al IV Festival Internacional de Guitarra en Viña del Mar, (Xile), realitzant nombrosos concerts i seguidament actua al II Festival Internacional de Guitarra de Temuco , (Xile)
La Cuca sempre ha estat molt relacionada al poble, i en especial al Pi de Puigpelat, diu la història que el pi, dedicat a la Mare de Déu de l'Hospitalet o de la Llet, va ser plantat el 24 de març de 1985, en record d'un altre que havia caigut cinquanta anys enrere i que en el seu temps fou un signe d'identitat del poble. Es va tornar a plantar el dia de la festa més estimada, el dia de la patrona, i es féu a d'indret de la Bassa Vella, lloc on durant la guerra de 1936-1939 fou cremada la imatge de la Mare de Déu que hi havia en aquell moment. Fou una restitució de l'antic símbol i creació de tradició nova, ja que començà al mateix temps una nova manera de celebrar la festa. Durant el primer any de vida, el pi fou atacat per una plaga de cuques (la Cuca és una processionària, la menjadora dels pins, varietat de cuca única al món, només possible de trobar a Puigpelat), i quedà tan malmès que van caldre tots els esforços possibles perquè sobrevisqués. Superat aquell moment, i per recordar l'ensurt i quedés com un avís que sempre s'ha d'estar atents, va sorgir la cercavila de la Cuca del Pi.
“Somtresons+A” fusiona la música i la pintura. Format per Anna Albert (oboè), Raquel Monforte (piano) i Núria Albella (clarinet), totes tres amb titulació superior en interpretació el Conservatori superior "Salvador Seguí" de Castelló; i Ana Beltran, artista reconeguda a nivell internacional.
Trajectòria del grup: 2020-"Nosaltres"-Auditori Municipal, Albocàsser 2019-"Veu la música, sent el color"-Auditori Caixa Rural, Vila-Real 2018 - “Peer Gynt a l’escola” - Col·legi Sant Joan de Moró “Nosaltres”, Ares del Maestrat “Gal·la premis Ciutat de Castelló” Castelló “Peer Gynt a l’escola” - Col·legi Comte d’Aranda, l'Alcora “Veu la Música, Sent el Color” Teatre els XIII, Vila-real 2017 -“Veu la Música, Sent el Color” Auditoria Caixa Rural L'Alcora“Veu la Música, Sent el Color” Sant Joan de Moró
2016 -“Veu la Música, Sent el Color” Sala Alfons el Magnànim, centri de la beneficència, València 2015 -“Veu la Música, Sent el Color” Palau de la Música, València
2014 -“Poglej Glasbo, Obcuti Barvo” Posavje Muzej, Brezice, Eslovènia. “Camí als Arts” festival The Mames & the Papes, Museu de Belles Arts, Castelló. 2013 -“Veu la Música, Sent el Color” Festival Ultrasons, Va salar Gòtic, L'Alcora.“Danses”, Setmana de l’Art, Orpesa.
Actuació de banda: concert, cercavila, processons, etc. Preu: 1.800 euros(Quilometratge inclòs).
Ball popular, ball Festa Major, ball de barri, etec.
Deluxe Producciones és una empresa de gent jove que treballa desde fa més de 15 anys, amb equips propis, Dj's i tècnics amb experiència professional i molta visió de futur, la qual cosa ha fet que dia a dia, busqui les noves tendències i les noves tecnologies per tal de estar sempre a la última.
NORMES D’INSCRIPCIÓ AL CATÀLEG PER A PROGRAMACIONS CULTURALS DELS AJUNTAMENTS DE LES COMARQUES DEL CAMP DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L’EBRE
1. Objecte de la convocatòria
L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la inscripció d’activitats artístiques i culturals diverses dutes a terme per diferents agents culturals de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que desitgin formar part del Catàleg per a Programacions Culturals dels Ajuntaments.
Aquest catàleg, que només s’edita en format electrònic, es difon per Internet a la web de la Diputació de Tarragona.
Les activitats que es poden inscriure en el catàleg són les que es descriuen a l’annex A d’aquestes normes.
2. Beneficiaris
Poden inscriure’s en el catàleg les activitats proposades per entitats, grups, artistes, instituts d’estudis, associacions i altres centres i institucions de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que realitzin alguna de les activitats culturals que conformen l’oferta del catàleg.
Pel que fa a les activitats de conferències, exposicions itinerants i projeccions de documentals només s’admetran les sol·licituds presentades per entitats o associacions de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. No s’admetran les propostes individuals.
De forma excepcional, la Diputació acordarà la inclusió en el catàleg, d’altres propostes no previstes en aquestes normes, sempre que es valori que puguin ser d’interès pels ajuntaments.
3. Sol·licituds
Els sol·licitants emplenaran directament el formulari d’inscripció i el trametran degudament signat a la Diputació. Aquest formulari s’ha d’enviar també electrònicament fent servir l’opció de tramesa electrònica que hi ha al mateix formulari.
S’ha d’adjuntar al formulari electrònic de sol·licitud, còpia del NIF del grup o de l’associació a la qual pertany per tal d’acreditar que el grup o persona té el domicili fiscal a la demarcació de Tarragona .
En cas que el grup o persona no tingui NIF propi per tenir la gestió encomanada a una empresa, aquesta presentarà el seu NIF per acreditar que té el domicili fiscal a la demarcació de Tarragona i una declaració on constarà el nom i el domicili dels membres del grup que és vol inscriure
La Diputació comprovarà periòdicament la veracitat i actualitat de les dades presentades, en cas que es comprovi que existeixen irregularitats en les dades d’inscripció, tant el grup com l’empresa que el representa seran donats de baixa per acord exprés.
Per motius de contenció del crèdit existent a la partida pressupostària es podrà acordar per determinades modalitats, un preu màxim d’actuació subvencionable
Aquells sol·licitants que no tinguin accés a Internet poden presentar al Registre de la Diputació una sol·licitud acompanyada de la Butlleta d’Inscripció, d’una fotografia a efectes de difusió i de la resta de documentació.
4. Aprovació de les inscripcions
La inclusió al catàleg és discrecional per part de la Diputació. Es tindrà en compte les dades aportades, la qualitat i la trajectòria dels sol·licitants.
L’òrgan de gestió de les sol·licituds és la unitat de Cultura. Seran dictaminades per la Comissió del Servei d’Assistència al Ciutadà i acordades per la Junta de Govern de la Diputació.
La resolució serà comunicada a l’interessat, tenint en compte que fins a la notificació de l’acord d’acceptació de la seva inscripció no podrà actuar a càrrec del catàleg.
Es proporcionarà a tots els grups que formin part del catàleg, un número d’usuari i una contrasenya per tal que puguin accedir a les seves dades
La vigència de la inscripció al catàleg és indefinida, en el benentès que l’interessat pot demanar en qualsevol moment i per escrit a la Diputació, la baixa de la seva inscripció.
Els inscrits poden sol·licitar en qualsevol moment, actualitzacions de les seves dades emplenat els formularis corresponents que es troben a la web del catàleg. Aquestes actualitzacions seran vigents una vegada aprovades per la Junta de Govern de la Diputació, previ informe de la Comissió Informativa del Servei d’Assistència al ciutadà.
5. Control de qualitat
Qualsevol grup, persona o activitats inscrita en el catàleg serà donada de baixa per acord exprés, quan passat un any de la seva inscripció no hagi realitzat cap actuació a càrrec del programa. Pot tornar a realitzar novament la sol·licitud d’inscripció passats sis mesos de la seva baixa.
6. Vigència
La vigència temporal d’aquestes normes és indefinida mentre no es modifiquin o deroguin.
7. Qualsevol dubte d’interpretació d’aquestes normes que pugui sorgir serà sotmès a consideració de la Comissió del Servei d’Assistència al Ciutadà i, si s’escau, serà resolt per la Junta de Govern de la Diputació.
ANNEX A
ACTIVITATS INCLOSES AL CATÀLEG I LES SEVES MODALITATS
1. Espectacles familiars
Circ
Contacontes infantil
Mags
Mim
Pallassos
Teatre infantil
Teatre de titelles
2. Ball i dansa
Balls populars i tradicionals
Balls de saló
Dansa clàssica
Dansa contemporània
Dansa folklòrica /Esbarts
Danses del món
3. Conferències
Alimentació
Art
Artesania
Ciència
Cinema
Dret
Economia
Ecologia
Gastronomia
Història
Medi Ambient
Psicologia
Salut
Solidaritat
Meteorologia
...
4. Documentals / Projeccions
S’admetran tot aquells documentals de temàtica d’interès local i general pels municipis de la demarcació de Tarragona.
5. Espectacles de carrer
Bestiari
Colles castelleres
Diables
Gegants i capgrossos
Majorettes i twirling
Xarangues
6. Exposicions itinerants
Fotografia
Pintura
Gravat
Escultura
Exposicions en itinerància amb condicions específiques.
7. Música
Bandes de música
Bandes de cornetes i timbals
Cantautors
Cobles
Corals/Orfeons
Grallers i dolçainers/gaiters
Grups orquestrals
Havaneres
Lírica (opera i sarsuela)
Música clàssica i de cambra
Música folk i d’arrel o ètnica
Música jazz/ blues/ gospel/ dixie/ fusió
Música pop / rock/ hip hop/ electrònica
Altres tipus de música
Orquestres amb condicions específiques
8. Recitals de poesia i lectures dramatitzades
9. Teatre
Teatre d’adults
Teatre infantil
Contacontes d’adults
Obres teatrals en itinerància amb condicions específiques
* Tant el que anomenem, activitats com la seva divisió en modalitats serà definida pel propi grup o persona actuant a l’hora de donar-se d’alta al catàleg
Subvencions als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades per a la contractació de les activitats incloses en el catàleg de programacions culturals dels ens locals (E-catàleg) durant l’any 2023
1) Objecte i finalitat de la concessió de la subvenció
L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades de la demarcació de Tarragona per a la contractació de les actuacions o activitats incloses al Catàleg per a Programacions Culturals dels Ens Locals (en endavant E-catàleg), per tal de contribuir a la celebració d’activitats culturals i artístiques en els municipis de la demarcació.
Els municipis que tinguin nuclis històrics agregats donats d’alta a la Diputació abans de l’1 de gener de 2023, poden disposar, a més, d’un import complementari per a cadascun d’ells. Els nuclis històrics que es donin d’alta durant el 2023 no podran ser subvencionats fins a la convocatòria del 2024. En queden excloses les urbanitzacions.
Aquesta convocatòria s’integra al Pla Estratègic de Subvencions de la Diputació de Tarragona de 2023 i contribueix a assolir l’objectiu d’orientar les activitats de la Diputació a la sostenibilitat i a la recerca del bé comú i la creació de valor social, ja que promou l’activitat sociocultural a tota la diversitat de municipis, propicia la dinamització econòmica del sector professional i dona l’oportunitat que tothom pugui accedir a aquest element de benestar comunitari.
2) Requisits i obligacions dels beneficiaris
Requisits dels beneficiaris
Els beneficiaris han de complir els requisits generals previstos a l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i a la base setena de les Bases generals de subvencions de la Diputació de Tarragona i amb caràcter específic:
Obligacions dels beneficiaris d’aquestes subvencions
Els beneficiaris han de complir les obligacions previstes a la base vuitena de les Bases generals de la Diputació de Tarragona i amb caràcter específic:
a) Els beneficiaris han d'adoptar les mesures per donar l’adequada publicitat al finançament públic de l’activitat objecte de subvenció, mitjançant la publicació en els espais de difusió i preferiblement a la pàgina web de l’ens de la frase: “Amb el suport de la Diputació de Tarragona”, juntament amb el seu logotip (que es pot descarregar des de https://www.dipta.cat), d’acord amb les normes gràfiques que té establertes la Diputació.
b) El beneficiari està obligat al compliment de les obligacions pròpies en matèria de transparència que li siguin aplicables. L'incompliment d'aquestes obligacions se sanciona d'acord amb la legislació sobre transparència, accés a la informació pública i bon govern.
A més,
c) El beneficiari està obligat a realitzar les contractacions corresponents de conformitat amb la normativa vigent de contractes del sector públic o específica, segons el cas, en compliment de la base 23.2 de les Bases generals de subvencions de la Diputació de Tarragona i dels seus Organismes Autònoms, en referència a l’article 31.3 de Llei general de subvencions, si escau.
La Diputació de Tarragona podrà requerir-lo en qualsevol moment del procediment per tal que aporti la documentació que acrediti la realitat de les dades declarades.
3) Règim de concessió de les subvencions
Concurrència, mitjançant convocatòria oberta.
4) Forma i termini de presentació de sol·licituds
La sol·licitud de subvenció s’ha de presentar electrònicament, en model normalitzat disponible a http://www.diputaciodetarragona.cat/ecatalegcultura.
La documentació que conté la sol·licitud és la següent:
1. Certificació justificativa de la realització de l’actuació o activitat i del seu pagament o del reconeixement de l’obligació.
2. Declaració responsable sobre el compliment de les obligacions amb la Tresoreria de la Seguretat Social i amb l’Agència Estatal de l’Administració Tributària.
3. Declaració responsable del compliment de les obligacions incloses en la normativa sobre transparència, accés a la informació pública i bon govern.
4. Un exemplar del material publicitari i de difusió, on consti la participació de la Diputació en el finançament de l’actuació subvencionada. Si la publicació de la subvenció es realitza mitjançant les seus electròniques o pàgines web dels beneficiaris, s’ha de fer de manera clara, estructurada i entenedora, en els termes de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. En tot cas, cal que en tots els materials i espais de difusió, i preferiblement a la pàgina web de l’ens, consti la frase: “Amb el suport de la Diputació de Tarragona”, juntament amb el seu logotip (que es pot descarregar des de https://www.dipta.cat), d’acord amb les normes gràfiques que té establertes la Diputació. Aquesta informació s’ha de mantenir durant tot el termini d’execució i justificació de la subvenció.
Termini:
S’inicia l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al BOPT i finalitza:
No hi ha possibilitat d’ampliació i no s'admeten a tràmit les que es presentin fora d’aquests terminis.
Les actuacions realitzades durant el mes de desembre de 2023 aniran a càrrec de la convocatòria de l’any següent només a efectes de resolució i d’imputació pressupostària; en cap cas seran considerades actuacions de l’any 2024 i no afectaran a l'import de subvenció que té cada municipi per a l'any 2024.
5) Procediment a seguir
5.1. L’ajuntament o entitat municipal descentralitzada (EMD) ha de posar-se en contacte amb el grup, persona o entitat inscrit/a en el catàleg per tal de concretar dia, hora i lloc en què s’ha de dur a terme l’actuació o activitat.
5.2. Un cop estigui aprovada la convocatòria, els ajuntaments o EMD hauran de reservar les actuacions que tinguin previstes mitjançant el programa informàtic E-catàleg, com a tràmit obligatori i previ a la sol·licitud de subvenció. Des de l’1 de gener fins a l’aprovació de la convocatòria, el tràmit no es podrà fer a través de l’E-catàleg i la reserva es farà posteriorment.
5.3. Una vegada realitzada l’actuació o activitat contractada, l’ajuntament o EMD ha de procedir al pagament de l’import total del preu d’actuació o activitat que figuri en el Catàleg per a Programacions Culturals dels ajuntaments, així com les despeses de transport i quilometratge, si escau, o com a mínim el reconeixement d’obligació de la despesa, amb el benentès que la Diputació només subvenciona el preu de l’actuació o activitat que és amb IVA inclòs.
5.4. Tot seguit, ha de tramitar la sol·licitud de subvenció i pagament mitjançant l’aplicació E-catàleg. No s’acceptaran les sol·licituds que no siguin tramitades mitjançant aquesta aplicació.
6) Criteris de valoració de les sol·licituds
La unitat instructora avalua les sol·licituds d’acord amb el que s’estableix a les bases 12 i 13 de les Bases generals de la Diputació de Tarragona i el crèdit pressupostari de la convocatòria es distribueix en funció dels criteris de valoració següents:
Per establir els trams de població es té en compte el nombre d’habitants que consta en l’últim cens de població aprovat per l’Institut Nacional d’Estadística a la data de publicació de la convocatòria.
Tenint en compte la població i els criteris de valoració apuntats, durant la vigència d’aquesta convocatòria es fixa un import màxim anual per a cada municipi, que es detalla al punt 7.
La subvenció es concedeix per rigorós ordre d’entrada al registre, tenint en compte que les sol·licituds presentades per mitjans electrònics són registrades en el moment de formalitzar electrònicament la sol·licitud, després d’haver efectuat la reserva.
Així mateix s’estableix que:
a) No hi ha límit d’actuacions per als grups, persones o entitats inscrits al catàleg.
b) No hi ha límit ni del nombre de contractacions, ni en el preu de l’actuació per part dels ajuntaments i EMD. El límit és l’import màxim de subvenció anual destinat a cada municipi, fins al qual poden contractar les actuacions del catàleg que desitgin.
c) En cas que a l’ajuntament o l’EMD els resti un romanent de l’import que els pertoca el poden aplicar a una última contractació, tenint en compte que l’ajuntament o EMD es farà càrrec de la resta del pagament.
7) Quantia individualitzada de la subvenció
L’import màxim de subvenció anual per municipi és el següent:
Cada nucli històric dels municipis de la demarcació de Tarragona que estigui donat d’alta abans de l’1 de gener de 2023, disposa, a més, d’un import de 1.500 euros. Els que es donin d’alta durant l’any no podran ser subvencionats fins a la convocatòria de l’any 2024.
8) Crèdit pressupostari al qual s’imputa la convocatòria i quantia total màxima
Crèdit pressupostari al qual s’imputen les subvencions: aplicació pressupostària 2010-334-46201 del pressupost de l’any 2023.
Quantia total màxima: 1.500.000 euros.
Aquest import màxim pot ser ampliat d’acord amb les sol·licituds rebudes i les disponibilitats pressupostàries.
9) Òrgans competents per a la instrucció i resolució del procediment de concessió de la subvenció
Òrgan competent per a la instrucció del procediment: Unitat de Cultura.
Òrgan competent per a la resolució del procediment: Junta de Govern, segons el vigent règim de delegacions en el moment de l'aprovació de la convocatòria.
10) Termini de resolució i de notificació
El termini màxim per resoldre i notificar és de sis mesos des de l'entrada de sol·licituds.
11) Nombre màxim de resolucions durant l’exercici
El nombre màxim de resolucions, durant l’exercici 2023, és de 8. L’import màxim per a cadascuna de les resolucions és una vuitena part del crèdit total consignat. El crèdit no esgotat en un procediment s’acumula en el següent. En les dues primeres resolucions de l’any 2023, es podran resoldre les sol·licituds pendents de l’any 2022, entrades dins de termini, que, a causa de la data de finalització de presentació de sol·licituds, s’han de resoldre el 2023.
12) Mitjà de notificació de la resolució
Publicació al tauler d’anuncis de la seu electrònica: https://seuelectronica.dipta.cat, que substitueix la notificació individual.
13) Acceptació
La subvenció s’entén acceptada si el beneficiari no manifesta expressament el contrari en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació a la seu electrònica de la resolució de la seva concessió.
14) Caràcter de la resolució i règim de recursos
Les resolucions dictades en execució de la convocatòria exhaureixen la via administrativa.
Règim de recursos contra els actes administratius dictats en execució de la convocatòria:
15) Termini per executar les actuacions subvencionades
El termini per executar les actuacions objecte de la convocatòria és des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2023, sense possibilitat d’ampliació.
16) Forma i termini de justificació
En ser una convocatòria en què la sol·licitud i la justificació són simultànies, els terminis i la documentació a presentar són els mateixos que s’especifica a l’apartat 4 d’aquesta convocatòria.
17) Control financer
Segons la base 24 de les Bases generals de subvencions de la Diputació i la Llei 38/2003, general de subvencions, el beneficiari té l’obligació de sotmetre’s a les actuacions de control financer que, donat el cas, realitzi la Diputació. La no observança d’aquesta obligació pot donar lloc al reintegrament de la subvenció concedida i a la devolució dels imports percebuts pel beneficiari.
18) Pagament de la subvenció concedida
En ser una convocatòria en què la concessió i la justificació són simultànies, la publicació de la resolució de concessió, la qual comporta també el reconeixement de l’obligació de pagament, es fa mitjançant la publicació al tauler d’anuncis de la seu electrònica: https://seuelectronica.dipta.cat, que substitueix la notificació individual.
19) Canvi de destí
El beneficiari no pot demanar un canvi de destí de l’actuació objecte de la subvenció atorgada.
20) Compatibilitat amb altres subvencions
Aquestes subvencions són incompatibles amb les subvencions convocades en altres línies de concurrència i amb subvencions de concessió directa de la Diputació de Tarragona que es puguin destinar a la mateixa actuació.
D’altra banda, són compatibles amb altres ingressos o ajuts atorgats per altres administracions públiques destinats a la mateixa actuació.
En qualsevol cas, juntament amb les altres subvencions, les quantitats atorgades no poden excedir el cost total de l’actuació.
21) Aportació de recursos propis del beneficiari per al finançament de l’activitat
Aquestes subvencions no comporten l’obligació d’aportar recursos propis per part dels beneficiaris.
22) Criteris de graduació d’incompliments
S’estableixen a les bases 24 i 25 de les Bases generals de subvencions de la Diputació de Tarragona i dels seus organismes autònoms.
23) Diari oficial en el qual s’ha de publicar l’extracte de la convocatòria, per conducte de la Base de Datos Nacional de Subvenciones (BDNS)
Un extracte d’aquesta convocatòria es publica a la Base de Datos Nacional de Subvenciones, que actua com a Sistema Nacional de Publicidad de Subvenciones, i al BOPT.
S’ha de registrar la informació relacionada amb aquesta convocatòria al Registre d'Ajuts i Subvencions de Catalunya.
El text íntegre de la convocatòria es publica a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona.
Servei d'Assistència al Ciutadà -
Cultura
Passeig de Sant Antoni 100, 43003 Tarragona
Tel. 977 29 6600 Fax. 977 29 66 33
a/e ecatalegcultura@diputaciodetarragona.cat
Com
anar-hi?