> Presentació

En aquesta tercera trobada, ens desplaçarem al Priorat per conèixer de prop el Celler Clos Galena. Un celler situat entre el Molar i Bellmunt del Priorat, en un terreny on fins no fa pas gaires anys hi havia diverses explotacions mineres de galena, el mineral de plom i del que en surt el nom de Clos Galena. El celler és dins l'àrea de producció del Priorat històric corresponent als dominis de la cartoixa d'Scala Dei, per tant, és dins la Denominació d'Origen Qualificada Priorat, l'única denominació d'origen catalana reconeguda amb la màxima qualitat (DOQ).

D’altra banda, diuen que només hi ha una primera vegada per a causar una bona impressió. Aquest és el motiu principal pel qual s’ha de fer un bon elevator pitch. La idea és presentar-vos i explicar els vostres serveis de manera que desperteu l'interès de la persona amb la qual estigueu parlant. Tant se val si es tracta d'un inversor, un client potencial, un possible soci, un col·laborador. L’objectiu de l’afterwork és que els i les assistents pugueu comunicar els aspectes clau dels vostres projectes empresarials.

A més podrem realitzar una visita a les vinyes i comptarem amb una degustació per a tots els i les assistents a l’acte.

> PROGRAMA​

  • 17.00 h: Visita a les Vinyes (Explicació de la trajectòria empresarial de Clos Galena a càrrec de Merche Dalmau, Gerent de Clos Galena).
  • 17.45 h: Xerrada sobre “Els errors que no has de cometre quan presentes el teu projecte”.
  • 18.45 h: Ronda de presentacions dels participants.
  • 19.30 h: Networking.
  • 20.30 h: Cloenda de l’acte.

La Diputació de Tarragona posa a la vostra disposició el transport per arribar fins al Celler, des de Tarragona. El nombre de places és limitat i s’adjudicaran per ordre d’inscripcions rebudes. La sortida serà a les 15.30 hores des de la Plaça de la UNESCO de Tarragona, davant del Casino. 

> Ubicació i dates

Celler Clos Galena (Camí de la Solana, s/n 43736 El Molar Tarragona, España, El Molar).

Dijous 25 d’octubre de 2018, de 17.00 a 20.30 h. 

> Inscripcions

Ja pots incriure’t clicant AQUÍ!