> Presentació

La Unitat d’Ocupació i Emprenedoria ha creat aquest espai per tal d’informar-vos de les mesures econòmiques per a empreses i autònoms adoptades pel Govern de la Generalitat de Catalunya i pel Govern de lEstat per fer front a la situació excepcional destat dalarma provocada per l’expansió del coronavirus. 

Aquesta secció recull la informació dels tràmits i de les pàgines web corresponents i s’anirà actualitzant a mesura que vagin entrant en funcionament les línies d’ajuts impulsades, amb la informació facilitada pel servei d’atenció digital que ofereix el Departament d’Empresa i Coneixement i per les diverses conselleries de la Generalitat i ministeris del Govern de l’Estat.

 

> Ajuts, subsidis, subvencions i prestacions (previstos)

 

> Ajuts, subsidis, subvencions i prestacions (oberts)

 

> Ajustament temporal de l’activitat (ERTO)

 

 

> Ajornament de tributs i cotitzacions a la Seguretat Social

 

 

> Crèdits i préstecs

 

> Mesures en relació als subministraments bàsics, hipoteques i lloguers de negocis

> Altres mesures

 

 

> Ajuts, subsidis, subvencions i prestacions vigents anteriorment (tancats o finalitzats)

 

> Servei Públic d’Ocupació

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya disposa d’un servei d’atenció telefònica gratuïta a través del número de telèfon 900800046 amb més de 500 professionals que busquen garantir la resposta a les preguntes de la ciutadania relacionades amb com donar d’alta una demanda d’ocupació, la Renda Garantida de Ciutadania tràmits i/o consultes que normalment es realitzen des d’una Oficina de Treball.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de les 8 a les 14 hores

 

> Preguntes més freqüents

La Generalitat de Catalunya disposa d’una pàgina web on trobaràs les preguntes i respostes actualizades diàriament sobre temes que et poden interessar davant la situació d'emergència sobre el coronavirus, com ara qüestions sobre treball i empresa, tràmits i atenció ciutadana, mobilitat, renda garantida de ciutadania, etcètera. Entra AQUÍ per a l’apartat de Treball i empresa!

 

> Contacte

Si teniu qualsevol dubte o pregunta podeu utilitzar aquest formulari de la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria i us intentarem respondre al més aviat possible.