> Presentació

Endinsa’t en el món dels discjòqueis professionals i aprèn a muntar un equip de so complet i a utilitzar les tècniques i recursos més idonis per combinar pistes musicals, en el temps i ritme adequats, i ser capaç de realitzar sessions de DJ en directe o produccions pròpies

> Persones beneficiàries

Pots participar en aquesta formació si ets una persona jove d’entre 18 i 29 anys, vius a la demarcació de Tarragona i et trobes en situació d’atur i inscrit com a demandant d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

> Ubicació i dates

La formació té una durada total de 132 hores i s’impartirà entre els mesos d’octubre i desembre de 2021 al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona (Carretera Institut Pere Mata, 56 de Reus).

> Inscripcions

Les inscripcions a aquesta formació estan tancades.  Si desitgeu rebre un correu per estar informats de noves formacions només cal que ompliu aquest formulari demanant-ho.

> Més informació

Fulletó informatiu

Si desitgeu més informació podeu enviar un correu electrònic a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977 29 66 91.