Presentació

L’objectiu del pacte de socis és evitar conflictes i anticipar possibles problemes que puguin sorgir entre els socis o amb tercers. Per això és important que reculli clàusules que regulin el govern de la societat, els drets d’adquisició o les opcions de sortida, entre d’altres.

En aquest esmorzar de finançament, Silvia Martínez Losas, sòcia fundadora de LEXCREA, S.L.P, despatx d'advocats enfocat en l'assessorament a emprenedors i inversors, business angels i entitats de capital risc, parlarà de la importància del pacte de socis i les clàusules essencials que ha de contenir.

La Silvia Martínez és Llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra (1998-2002), Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Abat Oliba-CEU (2012-2014) i Membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) i del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

> A qui va dirigit

Persones emprenedores, empresaris i empresàries del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que volen anticipar-se a possibles situacions de conflicte i  establir relacions de confiança entre els socis i futurs inversors.

> PROGRAMA

  • 10.00 h – Benvinguda
  • 10.05 h – “El pacte de socis per emprendre sense conflictes”, a càrrec de Sílvia Martínez.
  • 10.40 h – Torn obert de paraula
  • 11.00 h – Cafè Networking
  • 11.30 h – Fi de la sessió

> Ubicació i dates

Aules de Formació de la Diputació de Tarragona (C/ Carles Riba, 6 bxs. Vall de l’Arrabassada, Tarragona)

Dia: 21 de març de 2019 Horari: de 10 a 12.30 hores

> Inscripcions

Inscripcions TANCADES.

> Material de l’esdeveniment

Consulta i descarrega’t AQUÍ la presentació de la Sílvia Martínez de l’esmorzar de finançament.