El PAM de la Diputació de Tarragona permet obrir dues noves vies a la Serra d'Almos

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, inaugura aquests dos carrers que donen accés al carrer Major des del carrer la Pau

17/05/2017
Diputació
La Serra d'Almos
Comunicació
El president de la Diputació es va encarregar de tallar la cinta d'inauguració
El president de la Diputació es va encarregar de tallar la cinta d'inauguració

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha inaugurat aquest dimarts a la tarda els dos nous carrers construïts al nucli de la Serra d'Almos i finançats a través del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la institució. Aquestes noves vies, 16 de Maig i Portal Nou, connecten ara el carrer la Pau amb el carrer Major, l'eix vertebrador de la Serra d'Almos que creua tot el nucli en la seva llargària. A més, també es preveu que els dos nous carrers ajudin a descongestionar el carrer Major de vehicles aparcats.

Per tal de condicionar el carrer 16 de Maig i el carrer Portal Nou s'hi han realitzat diferents treballs de pavimentació i col·locació de llambordes, l'enderroc d'un mur per poder obrir l'accés, la instal·lació de mobiliari urbà (papereres, bancs i jardineres) i la instal·lació i soterrament de l'enllumenat públic, entre d'altres. Josep Poblet va ser l'encarregat de tallar la cinta d'inauguració dels carrers. A l'acte també hi va assistir el diputat provincial del Pla d'Acció Municipal, Salvador Ferré; la presidenta de l'Entitat Municipal Decentralitzada (EMD) de la Serra d'Almos, Lourdes Pena; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, i l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí.

Visita a la Torre de l'Espanyol

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet també va visitar ahir La Torre de l'Espanyol. Acompanyat per l'equip de Govern, encapçalat per l'alcalde, Joan Juncà, va conèixer de primera mà els equipaments municipals i va copsar la marxa i les inquietuds del municipi, que destaca per la seva activitat agrícola i ramadera. De fet, recentment, un formatge produït a La Torre de l'Espanyol ha obtingut la medalla de bronze al Concurs World Cheese Awards, de Donosti.

Etiqueta: 
visites
Galeria d'imatges