Francesc Barbero i María José Beltran, nous diputats de la Diputació de Tarragona

Han pres possessió durant el ple d'aquest divendres en substitució de Joan Francesc Piqué (ERC) i Francesc Josep Miró (PSC), respectivament

28/07/2017
Diputació
Tarragona
Comunicació
El ple ordinari del mes de juliol s'ha celebrat aquest divendres al Saló de Plens de la Diputació de Tarragona
El ple ordinari del mes de juliol s'ha celebrat aquest divendres al Saló de Plens de la Diputació de Tarragona

Francesc Barbero i Escrivà, primer tinent d'alcalde de Flix, i María José Beltran Piñol, alcaldessa de Tivenys, han pres possessió com a nous diputats de la Diputació de Tarragona, durant el ple ordinari del mes de juliol que s'ha celebrat aquest divendres al matí al Saló de Plens del Palau de la Diputació.

Francesc Barbero ocuparà l'escó d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) del Partit Judicial de Reus que va deixar vacant el diputat Joan Francesc Piqué en renunciar al càrrec durant el ple del passat 30 de juny. Per la seva banda, María José Beltran ha pres possessió del càrrec de diputada dins del grup del Partit Socialista de Catalunya (PSC) per al Partit Judicial de Tortosa, en substitució de Francesc Josep Miró, qui també va renunciar al càrrec durant el darrer ple. El president de la Diputació, Josep Poblet, ha donat la benvinguda als dos nous diputats durant la sessió plenària que han recollit les corresponents credencials.

Etiqueta: 
Ple
Galeria d'imatges
  • Francesc Barbero (ERC), recollint les credencials com a diputat de la Diputació de Tarragona
  • María José Beltrán (PSC), nova diputada a la Diputació de Tarragona