Campredó construeix un edifici per acollir actes culturals amb el suport del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona

El PAM també permet millorar la plaça Pare Cirera de Roquetes i habilitar un centre de dia per a gent gran a Vilalba dels Arcs

05/07/2018
Municipi
Campredó
Comunicació
Edifici per a manifestacions festives de caràcter cultural a Campredó
Edifici per a manifestacions festives de caràcter cultural a Campredó

Campredó disposarà d'un edifici municipal que permetrà acollir grans actes culturals per a la ciutadania. La construcció d'aquest equipament compta amb una ajuda de 290.670,50 euros del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2017 i 2018 de la Diputació de Tarragona i es preveu que l'espai estigui enllestit a principis del 2019.

El nou edifici, que s'anomenarà "C", s'ubicarà entre el carrer Coves d'en Guillen s/n i el carrer D del Polígon Industrial Baix Ebre del municipi. L'Ajuntament ja ha enllestit la primera fase de construcció d'aquest equipament que ha consistit en el moviment de terres, la cimentació de l'espai i la construcció de l'estructura de l'edifici. Properament s'iniciarà la segona fase que permetrà redistribuir l'interior i finalitzar l'obra.

L'edifici C donarà resposta a una demanda del municipi ja que, fins ara, Campredó no disposava de cap edifici públic on es poguessin realitzar activitats de gran escala. Aquest espai tindrà un aforament per a 400 persones i podrà acollir obres de teatre, actuacions musicals, congressos i sopars de cap d'any, entre d'altres. A més, també permetrà reordenar l'espai urbanístic de la zona amb aparcaments, una nova pista de futbol sala i una franja verda que separarà el poble del polígon industrial.

 

Actuacions del PAM a Roquetes i Vilalba dels Arcs

A Roquetes el Pla D'Acció Municipal (PAM 2017) de la Diputació de Tarragona també permetrà la millora de la Plaça Pare Cirera i la millora de l'accessibilitat del Casal de la Raval de Cristo. Les obres que s'hi estan duent a terme consisteixen en l'eliminació dels desnivells que hi ha a la plaça, la modificació del mur que l'envolta, la redistribució de tots els bancs i arbres, la construcció d'un espai tancat amb equipaments per als més petits i de nous accessos sense barreres arquitectòniques.

El pressupost total de l'obra es de 84.439 euros i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de 75.995,10 euros. Aquesta era una actuació reivindicada pels veïns del municipi des de feia anys i es preveu que s'enllesteixi a finals de juliol.

Amb el suport d'un ajut del PAM 2017 de la Diputació, Vilalba dels Arcs treballa en la rehabilitació de l'antic saló d'actes ubicat al carrer Sant Llorenç 4 amb l'objectiu de convertir aquest espai en un centre de dia per a la gent gran. Les actuacions consisteixen en una reforma integral de l'interior i en la redistribució d'aquest espai per tal d'adaptar-lo a les necessitats d'aquest tipus d'equipaments. El centre de dia es preveu que estigui enllestit durant aquest 2018 i disposarà de 15 places, ampliables a 18. El pressupost d'aquesta millora ha estat de 265.625,07 euros i ha comptat amb ajut del PAM de 150.967 euros.

Etiqueta: 
PAM
Galeria d'imatges