El president de la Diputació de Tarragona assisteix a l'Homenatge a la Gent Gran de Cornudella de Montsant

Durant la visita al municipi, Josep Poblet s'ha desplaçat a Siurana, on la Diputació impulsa actuacions que permetran reordenar el trànsit i garantir la seguretat dels visitants

26/11/2018
Municipi
Tarragona
Comunicació
Acte d'homenatge de la Gent Gran a Cornudella de Montsant
Acte d'homenatge de la Gent Gran a Cornudella de Montsant

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha completat aquest diumenge la visita prevista als 184 municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre amb la seva presència a Cornudella del Montsant. Josep Poblet ha assistit a l'Homenatge a la Gent Gran, que ha tingut lloc al Teatre La Renaixença d'aquest municipi del Priorat. L'acte ha servit per homenatjar 44 vilatans i vilatanes del municipi de més de 80 anys, i ha comptat també amb la presència del director dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat a Tarragona, Francesc Tarragona, i de l'alcalde de la vila, Salvador Salvadó.

Durant l'acte, l'alcalde de Cornudella de Montsant ha subratllat: "Ens fa un enorme goig veure com cada any espereu amb joia aquesta data de celebració, una festa de la vellesa on no només l'Ajuntament, sinó tot el poble de Cornudella us vol dir: gràcies". Per la seva part, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha aprofitat la seva intervenció per felicitar tots els homenatjats i les seves famílies; a més, ha fet esment al projecte que està impulsant la Diputació a Siurana amb l'objectiu d'organitzar l'accés, tot respectant el seu valor paisatgístic.

Precisament Josep Poblet s'ha desplaçat fins a Siurana per conèixer sobre el terreny les actuacions de millora a la carretera d'accés i la construcció de diversos aparcaments, amb l'objectiu de reordenar el trànsit, garantir la seguretat, evitar el col·lapse de cotxes degut a l'augment de visitants i preservar aquest indret únic. A la carretera TV-3225 s'ha treballat en l'arranjament de cunetes transitables i zones d'aparcament, limitant els espais d'escalada on no es pot aparcar. Properament s'hi instal·laran reductors de velocitat per pacificar el trànsit, senyalització de pas de vianants i una barana protectora als llocs on calgui, així com un girador que hi ha a l'alçada de l'accés a l'aparcament que hi ha al costat del càmping.

El projecte de construcció de diversos aparcaments i la millora de la carretera TV-3225, redactat per la Diputació de Tarragona, suposarà una inversió de 100.000 euros per part de la institució. Aquesta actuació donarà resposta al pla estratègic de l'Ajuntament de Cornudella de Montsant.

Etiqueta: 
Visita
Galeria d'imatges
  • Signatura del llibre d'honor a l'Ajuntament de Cornudella de Montsant
  • Visita a l'Ajuntament de Cornudella de Montsant
  • Visita a Siurana
  • Visita a Siurana
  • Visita a Siurana
  • Acte d'homenatge a la gent gran