Els conservatoris de la Diputació enceten el 2019 amb tres grans concerts gratuïts i oberts al públic a Reus, Tarragona i Tortosa

El 13 de gener el Teatre Tarragona serà la seu d’una de les actuacions que comptarà amb la participació de 150 alumnes de Grau Professional i dels Cors

10/01/2019
Educació
Comunicació
Orquestra de GP del CMTarragona al Teatre Tarragona
Orquestra de GP del CMTarragona al Teatre Tarragona

Els tres Conservatoris de Música de la Diputació arrenquen el 2019 amb nombroses activitats musicals obertes al públic. Per aquests primers dies de l’any, els alumnes oferiran tres grans concerts oberts al públic i gratuïts a Reus, Tarragona i Tortosa. El proper diumenge 13 de gener tindran lloc les actuacions dels conservatoris de Tarragona i Reus en dos concerts simultanis al Teatre Tarragona i a l'Auditori Higini Anglès. El dimarts 15 de gener serà el torn de les Bandes d'Elemental i Grau Professional de Tortosa que actuaran a l'Auditori Felip Pedrell.

Un total de 150 alumnes de la Banda de Grau Professional i dels Cors del Conservatori de la Diputació a Tarragona participaran al concert programat el 13 de gener a les 18.30 hores al Teatre Tarragona. L’accés serà lliure i gratuït, tot i que s'hauran de recollir prèviament les invitacions a la seu del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona (c/Cavallers, 10). Aquest concert forma part del programa d'actes de la 2a Setmana d'Activitats que celebra el centre entre el 8 i el 13 de gener i que ha permès gaudir als alumnes de més d'una trentena d'activitats, tallers i concerts i que podeu consultar al seu web.

El mateix diumenge 13 de gener, també a les 18.30 hores, a l'Auditori Higini Anglès de Reus tindrà lloc el concert de l'Orquestra de Grau Professional del Conservatori de la Diputació a Reus. Els alumnes actuaran amb el Conjunt ATRIA, especialitzat en música barroca i amb qui treballaran i assajaran un repertori durant tot el cap de setmana. L'entrada al concert també serà lliure.

El dimarts 15 de gener, a les 20.00 hores, l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà el concert que oferiran les Bandes d’Elemental i de Grau Professional del Conservatori de la Diputació a Tortosa. Aquesta actuació, oberta al públic i gratuïta, comptarà amb la participació d’uns 120 alumnes.

Etiqueta: 
Conservatoris
Galeria d'imatges