La Diputació de Tarragona inicia les obres de condicionament de la carretera T-301 de Tortosa a Bítem

Les obres s'allargaran fins al novembre i preveuen l'ampliació de la via, la construcció de cunetes transitables i la millora del traçat

23/01/2019
Xarxa Viària
Bítem
Comunicació
Carretera
Carretera

La Diputació de Tarragona iniciarà en els propers dies les obres de condicionament de la carretera T-301, en el tram comprès entre Tortosa i Bítem. L’actuació preveu la millora del traçat de la via, la construcció de cunetes transitables i l’ampliació de la carretera amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i la convivència del trànsit de vehicles, vianants i bicicletes en una zona amb una gran mobilitat.

Les obres preveuen la millora de més de 2,5 quilòmetres de la carretera T-301 repartits en 4 trams diferents. Entre les actuacions previstes, hi destaquen l’ampliació dels dos ponts existents, un ubicat sobre el canal del marge esquerre de l’Ebre i l’altre al barranc del Torrent i pel que serà necessari dur a terme un desviament provisional del trànsit per realitzar els treballs. Amb un pressupost d’1,746.505,89 euros, les obres de condicionament de la T-301 tenen un termini d’execució de 10 mesos i es preveu que estiguin enllestides al novembre del 2019. Aquesta actuació correspon a la segona fase del projecte de millora de la carretera i complementarà les millores que es van realitzar el 2014.

Etiqueta: 
Carreteres
Galeria d'imatges
  • carretera