El Conservatori de Música de la Diputació a Reus mostra la seva activitat diària a la ciutadania amb tres jornades de portes obertes

Els dies 1, 3 i 4 d'abril els visitants podran veure les instal•lacions del centre i assistir a algunes classes i assajos

21/03/2019
Educació
Reus
Comunicació
Imatge d'alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Reus
Imatge d'alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Reus

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus mostrarà la seva activitat diària a la ciutadania els dies 1, 3 i 4 d'abril amb la celebració d’unes jornades de portes obertes. Aquests dies els visitants podran conèixer les instal·lacions del centre, conèixer de primera mà el seu funcionament i assistir a algunes de les classes i assajos.

Les jornades començaran a les 18.00 hores i seran guiades pels responsables del conservatori, que explicaran les característiques dels plans d'estudi i les formacions que s'ofereixen al centre, a més de respondre tots aquells dubtes que se’ls hi plantegin.

Durant la primera jornada de portes obertes, el dilluns 1 d'abril, es visitaran les instal·lacions de l'edifici del carrer Sant Jaume, que acullen les aules de contrabaix, de sensibilització i guitarra, entre d’altres. Els participants podran assistir als assajos de les agrupacions instrumentals d'alumnes de 7 i 8 anys.

El dimecres 3 d'abril s’obriran les portes al públic de les classes de fagot, trompa, oboè, saxo i percussió, ubicades al Palau Bofarull, al carrer Llovera de Reus. I, per últim, el dijous 4 d’abril, la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Reus mostrarà el seu treball amb un assaig obert.

Aquestes són les primeres jornades de portes obertes que organitza el Conservatori de la Diputació a Reus amb l’objectiu de donar a conèixer el centre a la ciutadania, explicar la seva tasca i mostrar el seu dia a dia. Per motius d’aforament, qui vulgui assistir-hi, cal que s’hi inscrigui prèviament a: www.dipta.cat/cmreus .

Etiqueta: 
Conservatoris
Galeria d'imatges