INFORMACIÓ EN RELACIÓ AMB EL CORONAVIRUS

Amb motiu de l'emergència sanitària provocada pel virus SARS-CoV-2 la Diputació de Tarragona, seguint indicacions del Ministeri de Sanitat i del Govern de la Generalitat, ha pres una sèrie de mesures preventives. Aquí trobareu recollida tota la informació sobre les actuacions de la Diputació en relació a la COVID-19.  

 

 

  • Vies de contacte

Si tens algun altre dubte sobre les mesures aplicades, pots contactar amb la Diputació via:

 

  • Mesures de prevenció  

Degut a la situació excepcional per la pandèmia causada pel coronavirus (SARS-CoV-2), la Diputació de Tarragona ha pres mesures urgents amb l’objectiu de preservar la salut i contenir l'expansió del virus.

És important que aquests dies us mantingueu informats sobre l’evolució de la pandèmia, sobre les mesures de prevenció, les restriccions i les obligacions que cal compliu com a ciutadans i ciutadanes per tal de fer front al virus. Sempre us heu d’informar per mitjà de fonts oficials. Ho podeu fer al web de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Consulta els consells de /Salut per a l'Administració local

Segueix les pautes de Salut per netejar i desinfectar la llar

  • Transparència COVID-19

Al Portal de Transparència de la Diputació podeu consultar les mesures adoptades amb motiu de la COVID-19 segons 4 àmbits: municipis, ciutadania, gestió interna i protecció dels empleats i empleades públics.