La Diputació de Tarragona impulsa un web dedicat a la Baronia d’Escornalbou i el seu entorn

Un nou espai web dedicat a Escornalbou, al Castell Monestir, el seu entorn i els set municipis de la Baronia, vol donar visibilitat a les actuacions que s’hi estan duent a terme.

09/09/2020
Cultura
Escornalbou
Comunicació
pàgina d'inici del nou web
pàgina d'inici del nou web

La Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, copropietaries del Castell Monestir d’Escornalbou han estrenat aquesta setmana un espai web per donar visibilitat a les obres que s’estan realitzant al Castell Monestir i el seu entorn en el marc de l’anomenada ‘Operació Baronia d’Escornalbou’, amb l’ajut pel FEDER i el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana.

Una actuació que té per objectiu revaloritzar els set municipis de la Baronia i posar en valor el patrimoni cultural i paisatgístic de la zona per potenciar l'atractiu turístic de la Costa Daurada.


La Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, copropietaries del Castell Monestir d’Escornalbou han estrenat aquesta setmana un espai web per donar visibilitat a les obres que s’estan realitzant al Castell Monestir i el seu entorn en el marc de l’anomenada ‘Operació Baronia d’Escornalbou’, amb l’ajut pel FEDER i el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. Una actuació que té per objectiu revaloritzar els set municpis de la Baronia i posar en valor el patrimoni cultural i paisatgístic de la zona per potenciar l’atractiu turístic de la Costa Daurada.
Aquesta pàgina web vol ser un punt de referència virtual de la Baronia d’Escornalbou, integrada pels municipis de Colldejou, Vilanova d’Escornalbou, Riudecanyes, Duesaigües, Pradell de la Teixeta, la Torre de Fontaubella i l’Argentera. La baronia representa un actiu natural, cultural, turístic i identitari del Camp de Tarragona i la pàgina web donarà visibilitat a les activitats que realitzen els municipis, així com a les obres que s’hi estan duent a terme i també promocionar les visites al monument i els seus boscos.

Amb una estructura senzilla i molt visual, adaptable a diferents dispositus, el web www.dipta.cat/escornalboureneix consta de tres apartats per explicar: Què és la Baronia, el Castell Monestir, els set municipis, l’entorn natural i el calendari d’activitats de la zona; l’Impuls a la Baronia, on s’expliquen els detalls de les 3 fases que han de culminar amb la restauració i revalorització de la zona; i un blog de notícies #Escornalboureneix on s’informa de totes les actuacions que es van realitzant a l’entorn del Castell Monestir i el seu patrimoni cultural.

Galeria d'imatges