La Tarraco Arena Plaça es converteix a partir d'aquest dimecres en seu de vacunacions contra la Covid-19

La Diputació de Tarragona cedeix al CAP Jaume I aquest espai preparat per vacunar 200 persones al dia

14/04/2021
Diputació
Tarragona
Comunicació
Una ciutadana rebent la vacuna contra la Covid-19 a l'espai habilitat de la Tarraco Arena Plaça
Una ciutadana rebent la vacuna contra la Covid-19 a l'espai habilitat de la Tarraco Arena Plaça

La Tarraco Arena Plaça (TAP) es converteix aquests dies en seu de vacunacions contra la Covid-19. La Diputació de Tarragona, titular de l'equipament, ha cedit aquest espai al Centre d'Atenció Primària (CAP) Jaume I de Tarragona perquè pugui avançar en el procés d'administració de les dosis previstes. A partir d'aquest dimecres, 228 persones a dia, d'entre 78 i 79 anys i citades prèviament pel CAP, rebran la vacuna en aquest espai.

La Diputació ha treballat al llarg d'aquesta setmana per tal que la TAP estigués a punt per dur a terme les vacunacions. A més d'encarregar-se del condicionament de l'equipament i donar suport en el control d'accés i la custòdia a l'edifici durant la jornada, la Diputació s'ha encarregat de garantir la connexió informàtica que permeti al personal mèdic accedir a la informació sanitària dels pacients i d'habilitar una zona on les persones puguin esperar-se 15 minuts després de rebre la dosi.

Amb la voluntat d'oferir les seves instal·lacions per a diversos usos en benefici de la ciutadania, la Diputació ja ha cedit aquest espai en altres ocasions des de l'inici de la pandèmia. A finals del 2020, la TAP va acollir la campanya de vacunació de la grip del CAP Jaume I i també es va cedir el seu ús a l'Ajuntament de Tarragona el 14 de febrer per convertir-la en seu electoral.

 

 

Etiqueta: 
Diputació
Galeria d'imatges