La Morera de Montsant remodela diversos carrers amb el suport de la Diputació de Tarragona

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha inaugurat les millores realitzades a la plaça del Priorat, al carrer de la Font i a part del carrer Major i del carrer de l'Obach

19/07/2021
Municipi
La Morera de Montsant
Comunicació
Imatge de la visita a La Morera de Montsant
Imatge de la visita a La Morera de Montsant

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha inaugurat aquest dissabte a la tarda la remodelació de diversos carrers i d’un parc infantil a la Morera de Montsant. Noemí Llauradó ha conegut de primera mà els treballs realitzats a la plaça del Priorat, a part del carrer Major, al carrer de la Font i a un tram del carrer de l'Obach en un recorregut que ha fet acompanyada de l'alcaldessa, Fina Palomar; de la diputada delegada del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació, Marta Blanch; del diputat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori, Josep Forasté, i del president del consell comarcal del Priorat, Xavier Gràcia. Diverses autoritats de municipis del Priorat també hi han participat.

Durant la visita, Noemí Llauradó ha assegurat que «amb aquestes inversions i també amb la col·laboració en la direcció d'obres als municipis i, especialment, en els més petits, mostrem l'aposta decidida de la Diputació per aconseguir l’equilibri territorial i, a la vegada, fer polítiques públiques per retenir i atreure nous veïns als micropobles».

Les obres de remodelació dels carrers han consistit en la pavimentació, la millora del clavegueram i la renovació de la xarxa d'aigua potable i de pluvials. Aquests treballs han comptat amb una inversió d'uns 125.000 euros procedents del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació, que també s'ha encarregat de la direcció de les obres. A més, la Morera del Montsant compta amb el suport de la Diputació en la renovació de la senyalització i del mobiliari urbà que s'està duent a terme al municipi.

 

Etiqueta: 
PAM
Galeria d'imatges