Josep Poblet referma el suport de la Diputació de Tarragona als municipis i entitats de la Conca de Barberà

El president de la institució ha visitat les Piles, Pontils, Llorac i Savallà del Comtat

21/03/2015
Municipi
Premsa
Un moment de la visita a la Conca
Un moment de la visita a la Conca

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha refermat el suport de la institució envers els pobles de la Conca de Barberà, durant la visita que ha efectuat aquest divendres a la tarda a diversos municipis de la comarca. Durant la visita, Poblet ha copsat de prop les inquietuds dels alcaldes i d'altres representants locals i d'entitats de les localitats visitades, i ha escoltat les seves propostes i necessitats, tal com ha fet en altres ocasions amb el conjunt dels municipis de la Conca de Barberà.

La visita s'ha iniciat a les Piles, on Josep Poblet ha estat rebut per l'alcalde, Magí Balcells, i altres membres de la corporació municipal. Tot seguit, el president de la Diputació ha visitat Pontils, on ha estat rebut per l'alcalde, Joan Prats, i on després de visitar el municipi s'ha desplaçat al nucli agregat de Santa Perpètua de Gaià. La següent parada l'ha fet a Llorac, on ha estat rebut per l'alcalde, Santiago Trilla. Finalment, el president de la Diputació de Tarragona ha visitat Savallà del Comtat, acompanyat de l'alcalde, Joan Altimís. Durant la visita a aquests quatre pobles conquencs, Josep Poblet ha estat acompanyat pel diputat i alcalde de l'Espluga de Francolí, David Rovira, i pel president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i alcalde de Sarral, Josep Amill.

Durant la visita a la Conca de Barberà, Poblet ha recordat l'esforç de la Diputació  per donar suport als municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, i de manera especial, als municipis petits per tal que aquests puguin seguir garantint la qualitat del servei que ofereixen a la ciutadania.

Galeria d'imatges
  • Visita a la Conca
  • Visita a la Conca
  • Visita a la Conca
  • Visita a la Conca