La formació
desperta el talent

 

Els ensenyaments artístics proporcionen a l'alumnat una formació artística de qualitat i garanteixen la qualificació dels futurs professionals de les arts plàstiques i el disseny.

Els cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny estan estructurats en dos cursos i incorporen al seu pla docent la realització de pràctiques en empreses fora de l’horari lectiu

Gràfica Publicitària

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et formaràs en els diferents àmbits del disseny gràfic: imatge corporativa, cartellisme, disseny editorial, publicitat, senyalística, packaging i il·lustració. Podràs idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de comunicació visual.

Fotografia

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et titularàs com a professional del món dels serveis, equipaments i distribució d’equips fotogràfics, en la producció de material d’audiovisuals, en el món de la publicitat i comunicació, en el camp de la moda, en el món editorial, la indústria en general, en laboratoris industrials de fotografia i cinematografia.

Gràfica Interactiva

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et formaràs com a professional del món multimèdia, realitzant activitats relacionades amb la conceptualització i la planificació interactives. Desenvoluparàs projectes de gràfica interactiva aplicats a diferents àmbits: disseny i desenvolupament web, producció de continguts, accessibilitat, usabilitat i disseny d’interfícies.

Arts Aplicades al Mur

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et professionalitzaràs en el món de la creació i producció d’obres pictòriques amb tota mena de materials i suports, així com en instal·lacions artístiques, escenografies, attrezzo i ornamentació per a teatre, cinema i televisió.

Il·lustració

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et titularàs com a professional de la il·lustració, seràs capaç de generar imatges aplicables a diferents àrees: món editorial, material didàctic, premsa, publicitat o disseny gràfic. Aprendràs a dominar les tècniques tradicionals i informàtiques i la seva aplicació en mitjans interactius, impresos i desplegables.

Joieria Artística

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et formaràs com a professional capaç de dissenyar, crear, modificar i restaurar joies utilitzant els procediments propis de l’ofici. Treballaràs la joia, com a mitjà d’expressió artística, una manera de creació i comunicació integrada en els corrents de l’art i el disseny contemporanis.

Animació

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et formaràs com a professional de l’animació i podràs crear, gestionar i supervisar projectes audiovisuals d’animació, aplicar tècniques pròpies d’aquesta disciplina a qualsevol projecte gràfic, artístic, publicitari o de ficció. Podràs incorporar moviment als elements que conformen un peça de comunicació visual.

Gràfica Audiovisual

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Reus

Et titularàs com a professional de la representació fotorealística de projectes de disseny d’interiors i paisatgístics. Seràs capaç de realitzar projectes infogràfics 3D aplicats a la indústria del disseny, l’enginyeria, l’arquitectura i la publicitat.

Projectes i Direcció d’Obres de Decoració

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Reus

Podràs dur a terme projectes d’obres de decoració d’espais interiors, tant de l’àmbit domèstic com comercial. Aprendràs aspectes plàstics, artístics, tècnics, organitzatius i econòmics de la direcció d’obres de decoració.

Arquitectura Efímera

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Reus

Et formaràs com a professional per poder desenvolupar projectes d’arquitectura efímera aplicables a l’escenografia de teatre, televisió, cine i publicitat. També en el disseny d’espais expositius com estands de fires i aparadors o en la decoració de comerços i empreses de serveis.

Videojocs i entorns virtuals

Cicle Formatiu de Grau SuperiorEscola d'Art i Disseny a Reus

Et formaràs professionalment per a la creació i producció de videojocs i elaborar projectes interactius audiovisuals. Coneixeràs tècniques narratives, gràfiques i estils específics de l'entorn audiovisual. Et capacitaràs professionalment per crear escenaris, fons, objectes i personatges per a videojocs, modelaràs elements en animació 2D i 3D i també en sonorització de videojocs.

Sílvia Iglesias Matamoros

Gràfica Publicitària

"He après molt, he passat per moments diferents, però en general estic molt contenta del meu pas per l’escola, Crec que estudiar aquí m’ha obert moltes portes."

Ana Gómez Carracedo

Il·lustració

"M’emporto una família, han donat color a la meva vida. He pogut expandir la meva creativitat."

Marina López Arnau

Fotografia

"Potser no m’esperava que fos tant analogic, cosa que em fa molt feliç. M’emporto amics i de l’escola un record molt bo."

Núria Pacheco Pons

Gràfica Interactiva

"Destaco, del meu pas per l’escola, que cada dia tenia ganes de venir. He estat molt motivada i estic agraïda a l’escola per fer-me fàcil el meu pas per aquí."

Marta Garcia

Joieria

"L’escola suposa un gran impuls, m’ha activat i m’ha fet replantejar-me coses i m’ha permés connectar amb persones que són com jo."

Paula Martín Torredemer

Arts Aplicades al Mur

"Els anys a l’EADT han estat dels millors anys, és un espai on m’he trobat molt a gust estudiant; tant de bo hi hagués més institucions així. Aquí vens motivat a aprendre."

Darakth Teixidor González

Animació

"Destaco la relació amb els companys, són els més crítics i et deixen les coses clares. Hi ha molta diversitat a l’escola però fem molta pinya."

Demian Turcan

Projecte Integrat Infografia 3d Curs 2016/2017

"Anunci d’un producte amb la tecnologia 3D. Ensenyem el producte amb moviments atractius per transmetre les seves qualitats. Transmetem tecnologia i potencia."

Parlem de PIDOD

Projectes i direcció d’obres de decoració

"Tenim professors que són grans professionals, arquitectes, dissenyadors... professionals que es dediquen i que fan projectes reals ens ajuda molt a veure l’aplicació real del que estudies."

Parlem del Cicle Arquitectura Efímera

EADR

"Les sortides professionals van des de llocs de treball en empreses de decoració, empreses vinculades al sector, com d’espais firals, del món de l’exposició i de l’escenografia, disseny de platós de televisió i també montar una empresa en el secor de l’arquitectura efímera."

Parlem del Cicle Videojocs i entorns virtuals

EADR

"L'EADR és l'unica escola de la demarcació on es pot estudiar aquest cicle, en el qual s’aprofundeix en el món de la creació i producció de videojocs i entorns virtuals interactius."

Matriceria i Modelisme

Modelisme i matriceria ceràmica

"El cicle et formarà per treballar com a modelista, matricer artesanal i modelador de ceràmica i porcellana, especialitzat en l'elaboració d'articles funcionals, ecològics, reutilitzables i salubres. Es tracta d'una formació específica i professionalitzadora que obre les portes d'un sector innovador però de llarga tradició a les Terres de l'Ebre."


Escola d'Art i Disseny a Tarragona

977 211 253
www.dipta.cat/eadt
sec.eadt@dipta.cat
Ctra. de Valls s/n Zona educacional
43007 Tarragona

Cicles Formatius de Grau Superior

> Animació
> Gràfica Interactiva
> Il·lustració
> Fotografia
> Arts Aplicades al Mur
> Gràfica Publicitària
> Joieria Artística


Escola d’Art i Disseny a Reus

977 318 750
www.dipta.cat/eadr
sec.eadr@dipta.cat
Carrer del Vent, 6
43201 Reus

Cicles Formatius de Grau Superior

> Infografia 3D
> Projectes i Direcció d’Obres de Decoració
> Arquitectura Efímera
> Videojocs i Entorns virtuals