Andrea Motis Quartet - ENTRADES EXHAURIDES

ANDREA MOTIS QUARTET

Amb la música d'ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina porta enlluernant al públic des de 2012, any en què Quincy Jones es va fixar en ella i la va convidar a compartir escenari en el Festival de Peralada.

Després de més de vuit anys  de trajectòria, Andrea Motis s'ha consolidat com a una de les artistes de referència del jazz a casa nostra i, sens dubte, és també una de les artistes més internacionals. Figura en els cartells dels grans festivals de jazz de tot el món i alguns dels seus vídeos superen les 500.000 reproduccions a YouTube.

Andrea Motis va fer el seu debut en solitari sota el segell Impulse Records amb l'àlbum Emotional Dance, gravat a Nova York al costat del seu quintet i d'una  banda formada per músics catalans i nord-americans i produït per Jay Newland i Brian Bacchus (conegut pel seu treball amb Norah Jones i Gregory Porter). El seu últim treball és Do outro lado do Brasil, publicat al 2018 i dedicat a un dels països que més han influït la música universal, Brasil.
 
En aquest concert interpretaran temes del seu CD Emotional Dance, alguns standards de jazz i algun tema del seu últim CD Do outro lado do Azul.
 
Andrea Motis, veu i trompeta
Ignasi Terraza, piano
Mario Rossy , contrabaix  
Esteve Pi, bateria