Reggae per xics. The Penguins. Espectacle familiar

Amb “Ballant damunt la lluna” The Penguins / Reggae per Xics estrenen espectacle i enceten una nova aventura que, amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles.

La nova Gira suposa l'estrena del 4t disc del grup, on continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil i, per primera vegada, també hi incorporen composicions pròpies. Partint de l’estació espacial “Kingston“ i amb l’ajuda del coet RPX-1, visitaran diversos planetes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió.

Reggae per Xics va néixer fa 6 anys de la mà de The Penguins, una banda de 10 músics que amb 4 discs i centenars de concerts mantenen la seva proposta on música, humor i pedagogia es donen la mà per fer que un concert de Reggae per Xics esdevingui una experiència inoblidable per a totes les edats.

Durant aquests anys, han tocat en centenars de sales, teatres i festivals a tot arreu, a més de guanyar un premi ARC en la categoria de “Millor espectacle per al públic infantil i familiar” l'any 2015.