Inauguració del 19è Festival Internacional de Música, Back to Brass. Quintet de metall & Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

Aquest quintet de metalls valencià va néixer el 2009, fruit de les classes de música de cambra del Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València.

BTB és un cúmul de projectes, alguns d'ells somnis, bona part dels quals han anat complint-se en quasi deu anys de vida.
PROJECTES en forma d'espectacles, com Back to Styles, Back to Lyrics, Apren, escolta i canta, Enganxats a Monk o Backstage; o en forma de Festival BTB-OSR Algemesí, Festival BTB La Pobla Llarga o Festival BTB La Llosa de Ranes.
SOMNIS en forma d'aparicions a prestigiosos escenaris, com l'SBALZ, Rafelmetall, Festival Internacional de Trompeta de Maspalomas (Gran Canària), Festival Internacional de la Diputació de Tarragona, Festival Internacional de Música de Montserrat, Fira de Juliol de València, Festival AETYB Barcelona, l'Hércules Brass Festival de Celanova (Ourense), Xàtiva Trumpet Days, Jornades Musicals Rafael Sanz Espert, Festival L'Alfàs en Jazz, ... ; en forma d'acompanyaments a grans músics internacionals com Allen Vizzuti, Thierry Caens, David Pastor, Raul Junquera o Javier Barberà; o en forma de treball discogràfic, com la gravació d'Enganxats a Monk, amb el trompetista David Pastor.

Projectes i somnis per compartir en forma de música, que segueix sonant des dels instruments d'un dels grups de cambra ja referents del panorama musical nacional.
 
Teles Moreno i Jaume Martínez, trompetes
Josep Camarasa, trompa
Sergio Soler, trombó
José Vicente Climent, tuba

Programa
The Rejoicing                                                       Georg Friedich Händel (Arr: Chuck Sep)
Preludi I fuga en do menor BWV 549          Johann Sebastian Bach (Arr: Th. Thibault)
Pulcinella                                                              Igor Stravinsky  (Arr: Ricardo Mollá)
El Baile de Luís Alonso                                      Gerónimo Jiménez (Arr: Alejandro Ruiz)
Sabor a mi                                                            Álvaro Carrillo (Arr: Teles Moreno)
Gelosia                                                                   Jacob Gade (Arr: Alejandro Ruiz)
Brassbound five*                                                Carlos Pellicer

*Amb la participació de la Banda de Grau Professional – direcció Jordi Masip