Jamie Williams

Jamie Williams va començar a tocar el trombó en el seva Florida natal, als onze anys. Només quatre anys més tard va començar a tenir compromisos regulars com a substitut en diverses orquestres professionals. El 1997 se li va oferir una beca completa per assistir a la mundialment reconeguda Juilliard School a Nova York. Els seus mestres principals inclouen Joe Alessi, Per Brevig, Jonas Bylund i Michel Becquet.

Williams va guanyar el primer premi en nombrosos concursos internacionals, com ara la International Trombone Association el 2001, 2002 i 2003. Des d’aleshores ha estat convidat a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa i Àsia per donar classes magistrals i recitals i també per formar part del tribunal en nombrosos concursos. Ha estat solista en moltes orquestres, fins i tot a la famosa Filharmònica de Berlín.

Va ser nomenat trombó principal de la Filharmònica de Dortmund el 2003 i té actualment el mateix càrrec a la Deutsche Oper de Berlín des del 2009. La Berlin Philharmonic, Dresden Staatskapelle, Hamburg Opera, Deutsche Symphonie Orchester, i Cologne Opera són només algunes de les orquestres amb les quals Jamie Williams col·labora habitualment. 

Jamie Williams és professor de trombó i música de cambra a la "Hochschule für Musik und Theater Rostock" des del 2010. El 2011 va ser nomenat Artista de Yamaha.

Més informació a: www.jamiewilliams.de

 

Nivell: Grau professional, Superior i Postgraduats

Dies: Del 3 al 6 de juliol de 2019

Matrícula
Alumnes actius: 175 €
Alumnes oients: 85 €