Juanjo Munera

Finalitza els seus estudis al Conservatori Superior de Música "Joaquin Rodrigo" de València on obté els premis fi de grau i la menció d'honor. Posteriorment ingressa a l’"Institut Superior Europeu Bandístic de Trento" (ISEB) d'Itàlia amb Steven Mead, professor titular de la "Royal Northem College of Music" de Manchester (Anglaterra).
Va ser membre de la "European Union Youth Wind Orchestra" i de la "Worldwide Wind Orchestra" dirigides per Jan Cover i Christian Lindberg respectivament.

Ha actuat amb prestigioses agrupacions com l'Orquestra Simfònica de Galícia, Orquestra Simfònica de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) i Orquestra Simfònica de València entre d'altres, així com amb les Bandes Municipals de Barcelona, Albacete i Sevilla. Des del 1999 fins al 2005 va ser col·laborador de la Banda Simfònica Municipal de Madrid.    

Ha participat com a professor i solista en diferents Festivals Internacionals de Música, destacant el I Seminari de Bombardí del Moviment Nacional d'Orquestres Juvenils Simón Bolívar "FESNOJIV" (Veneçuela), "Festival Internacional per a instrumentistes, compositors i directors" de Tatuí (Brasil) , "Bandes al Melico" a Sant José (Costa Rica ) o l’"International Tuba & Euphonium Conference 2012" (ITEC) celebrat a Linz (Àustria) i al Festival Internacional de Tuba i Bombardí (AETYB) 2014 i 2016 celebrat a Barcelona i València (Espanya)

El 2012 presenta el seu Videoclip "Egyptian Feet" i el seu primer treball discogràfic "Spainphonic", en què fusiona estils tan dispars com Flamenc, Funky, Latin Jazz i música Tibetana o Venezolana, entre d'altres.

"Two Friends" és el primer disc digital llançat pel segell discogràfic Electroscene en què el Bombardí fa l'ullet al Chillout mitjançant la música electrònica, es publica a l'agost del 2013 a diferents plataformes com Spotify , Itunes , Beat Port i Amazon.    

Màster en investigació musical per la Universitat Internacional de València "VIU"

Ha estat professor de l'Acadèmia Nacional de Bombardí a Caracas (Veneçuela). A l'actualitat és Bombardí solista en la Banda Simfònica Municipal de Bilbao i professor titular de l'Acadèmia de Bombardí "Vicente Costa" de València.

Juan José Munera Balaguer treballa amb instruments Adams .

 

Nivell: Grau professional, Superior i Postgraduats

Dies: Del 29 de juny a l’1 de juliol de 2019

Matrícula
Alumnes actius: 135 €
Alumnes oients: 65 €