Will Sanders

Will Sanders és un trompista neerlandès nascut a Venlo (Limburg). Va cursar a Maastricht la seva formació musical amb H.Crüts i E.Penzel, que va finalitzar amb distinció. El 1985, mentre estava estudiant, va ser membre de la Jove Orquestra Europea, dirigida per Claudio Abbado.


Un any més tard es va incorporar com a trompa solista suplent a l'Orquestra del Teatre Nacional de Manheim (Alemanya) i el 1988 va ingressar com a trompa solista a l'Orquestra Simfònica de la Südwestfunks Baden Baden (Alemanya). El 1990 es va unir en la mateixa posició de trompa solista a l'Orquestra Simfònica de la Radio Bàvara. Durant el període del 1992-1997 va ser trompa solista al Festival de Bayreuth.


Will Sanders ha col·laborat fins al moment amb els més destacats directors del nostre temps, així com en les principals orquestres d'Alemanya, i ha estat músic convidat de l'Orquestra Filharmònica de Viena. A més a més del seu treball orquestral, ha realitzat CDs i gravacions per a la ràdio i la televisió i apareix habitualment com a solista d'àmbit internacional.


Membre de diverses formacions de música de cambra com German Brass, Linos Ensemble, Mullova Ensemble i el Wind Art Ensemble, ha impartit cursos i dirigit tallers internacionals de trompa als Estats Units, Japó, Corea, Austràlia, Itàlia, Espanya, Països Baixos i Suïssa, entre d'altres.


Des del 1995 imparteix classes de trompa juntament amb el professor Erich Penzel, al Conservatori de Maastricht (Limburg). A l'any 2000 va ser nomenat catedràtic de trompa al Conservatori de Música de Karlsruhe (Alemanya).

 

Nivell: Grau professional, Superior i Postgraduats

Dies: De l’1 al 4 de juliol de 2019

Matrícula
Alumnes actius: 175 €
Alumnes oients: 85 €