Tornar a Funcionament

INSCRIPCIONS

 

PERIODE D’INSCRIPCIONS:

 

Podràs inscriure’t a una activitat formativa del Pla AFCAP quan s’hagi publicat la oferta formativa per a aquell semestre, i durant el període de temps determinat en la mateixa publicació, que acostuma a ser d’unes tres setmanes des de la data de la publicació.

 

Per inscriure’t a una Jornada o curs de Turisme; consulta el període específic d’inscripcions per a aquella activitat. Generalment podràs inscriure’t un cop publicada l’activitat i amb una antelació mínima de 15 dies abans de l’inici del curs.

 

La oferta formativa del primer semestre del Pla AFCAP s’acostuma a publicar al mes de febrer i la del segon semestre acostuma a publicar-se al mes de juny.

 

És molt important que omplis tots els camps de la inscripció i donar la informació que es demana. Per exemple, a l'apartat de tasques en relació als objectius i continguts de l'acció formativa, no diu res si es posa "les pròpies de l'auxiliar administratiu", perquè com ja sabeu no tots els auxiliars fan les mateixes tasques als ens locals.

 

 

  

 

 

AUTORITZACIÓ:

 

L'ens local a on treballes ha d'estar informat de la teva assistència a un curs i/o fins i tot te l'ha d'autoritzar. Per tant, al full d'inscripció ha d'aparèixer el nom del cap jeràrquic i el seu correu electrònic.

 

 

 

 

FORMULARIS / REALITZAR INSCRIPCIÓ:

 

 

 

 

 

 

 

 

- Espai Compartit de la Unitat de Formació (ECUF)  - Data de creació: 19 de febrer de 2010 - Data de l'última actualització: 1 d’ agost de 2010 -