Daniel Argimon i l'informalisme matèric

3r i 4t ESO / Batxillerat

Per a aquesta activitat, us proporcionarem un audiovisual mitjançant el qual coneixerem al vida i l'obra de l'artista Daniel Argimon i ens centrarem en l'obra Cruïlla, que pertany a la col·lecció del MAMT. Per últim emplaçarem els alumnes a realitzar una obra basada en la introspecció i l’experimentació.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació i us facilitarem l’accés als continguts.

 

Anualment, el MAMT Pedagògic junt als alumnes i professors de Batxillerat artístic de l'Institut Jaume I de Salou duen a terme un projecte col·laboratiu que posa en contacte els/les alumnes i les col·leccions del MAMT.

Aquest projecte permet als alumnes conèixer la producció d’un artista o una obra concreta, i a partir d’un treball introspectiu i d’experimentació amb diferents tècniques artístiques, els/les alumnes creen les seves obres, prenent com a referència els artistes de la col·lecció.

Per al curs 2020-2021 l’obra seleccionada va ser Cruïlla, de l’artista Daniel Argimon i podeu veure el resultat del projecte en aquets enllaç: https://www.dipta.cat/mamtpedagogic/dialegs-amb-la-colleccio-del-mamt-0

 

Galeria d'imatges