Reinterpreta'm

Activitat autònoma

Reinterpreta’m és una activitat autònoma que convida a les famílias, i a tothom que vulgui participar, a explorar la seva creativitat a partir de la col·lecció del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona.

Us proposarem una obra exposada a la col·lecció permanent del MAMT, que haureu de trobar a les sales d’exposició. Observeu-la bé i desprès reinterpreteu-la a l’espai del MAMT Pedagògic.

Podeu compartir la vostra creació penjant-la al nostre mural o mitjançant una fotografia a les vostres xarxes socials amb el hashtag: #ReinterpretaMAMT i amb l’etiqueta: @MAMTarragona!

Estem desitjant veure les vostres creacions!

 

Un espai per crear en família

L'espai del MAMT Pedagògic és una zona de treball que es prepara durant els caps de setmana i les vacances per a que les famílies que ho desitgin participin a les activitats didàctiques dissenyades al voltant de les exposicions temporals.

Les activitat, que en funció de les exposicions van canviant de temàtica i tècnica d'execució, conviden a tots els participants a deixar anar la seva imaginació i crear, tot inspirant-se en el treball i les obres dels artistes exposats.

Us convidem a participar i a gaudir del MAMT amb la vostra família!


Galeria d'imatges