Un passeig per l'escultura pública

P5 / Educació Primària

Des del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona us convidem a fer un passeig per la ciutat amb l’ajuda d’un dossier que hem preparat i que us proporcionarà informació sobre una selecció de monuments escultòrics de la ciutat.

Durant el recorregut coneixereu curiositats sobre les escultures públiques, veureu com estan fetes i observareu alguns detalls.

També us proposem un seguit d’activitat que podeu fer un situ, davant de les escultures i altres que podeu fer a l’escola.

Per al vostre recorregut penseu en el temps que disposeu, podeu començar en ordre, des de la Torre dels vents (a la Plaça de les Corts Catalanes) fins a l’escultura de Cèsar August (al Passeig de Sant Antoni). Podeu seleccionar unes quantes o realitzar el passeig en diversos dies, si no ho podeu completar tot d’una vegada. Ho deixem a la vostra elecció!

Es recomana que el/la docent, responsable del grup conegui el dossier, detrmini les escultures que vol treballar amb el seu grup i el temps que vol dedicar a l’activitat.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem més detalls de l’activitat i us facilitarem el dossier que em preparat amb molta il·lusió per a què gaudiu d’aquest passeig amb el vostre grup!