Com a Educador... què hi pots fer?

Col·laborar amb la proposta educativa dirigida a l'alumnat de primària conformada per les fitxes didàctiques en pdf, les activitats interactives i els conceptes clau del mosquit tigre.

El material que us lliurem té com a finalitat proporcionar-vos a vosaltres i a l’alumnat de primària (cicle mitjà i superior), els coneixements i les eines per a prevenir i controlar el mosquit tigre.

Aquest material està integrat per uns manuals (alumne i professor) i un recurs de suport digital. Els professors, segons el curs i segons el nivell del seu alumnat, podran escollir manuals físics o bé el recurs educatiu en suport digital.

Si esteu interessats, envieu les dades següents a l’adreça de correu electrònic: sam.mset@dipta.cat

Nom de l’escola
Nom del professor
Nivell Educatiu
Municipi
Pública / concertada?
Correu contacte:
Telèfon

Rebudes les vostres dades, us facilitarem un password per a poder descarregar el manual del professor i si la vostra escola és d’un municipi del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre us facilitarem un nombre determinat de tàblex per a facilitar-vos l’execució d’una de les activitats.

 

» Activitats online

Una col·lecció d'activitats interactives creades en l'entorn Jclic per facilitar l'aprenentatge d'aquesta espècie invasora.

Activitat online Jclic

Descarrega't el paquet complet d'activitats Jclic.

Ajuda sobre les activitats Jclic

» Manual per l’alumnat

Dossier per l’alumnat

 

 

Col·labora en el control del mosquit tigre

Què hi pots fer...

...com a Ajuntament?
...com a Ciutadà?
...com a Educador?