pantalla web

50 anys educant amb el cor

El passat dia 7 de gener de 2021 el CPEE Sant Jordi va complir 50 anys de la seva obertura com a centre educatiu. És per aquest motiu que durant tot l’any 2021 anirem fent actes per a commemorar aquest aniversari. Ens hagués agradat fer una celebració amb tota la comunitat educativa (famílies, alumnat, professionals...) però degut a la situació sanitària actual els actes els haurem de dur a terme de manera interna. No obstant, anireu rebent informació dels actes que realitzarem durant tot el 2021 i podreu consultar-los a la web.

Però tot aniversari té regal, i amb motiu de la Diada de Sant Jordi, patró de la nostra escola, estrenem nou espai web.

Aquest aquesta nova web volem tenir un contacte més dinàmic amb totes les persones que formen part de centre, famílies, alumnat, comunitat educativa, etc. Us anirem informant del dia a dia de l’escola, mitjançant les notícies, us mostrarem com treballa l’alumnat del centre amb galeries d’imatges i vídeos sempre que puguem fer-ne. També accedireu a les aules i us comparitem píndoles educatives per acompanyar-vos en l’aprenentatge de tot l’alumnat.

La web s’estructura en 5 grans apartats:

  • L’escola: on hi ha publicada l’oferta educativa, la documentació del centre, els espais, els horaris,  l’equip humà i la missió, visió i valors del centre
  • Què fem: amb el dia a dia, on publicarem totes les notícies, l’agenda d’activitats i la galeria d’imatges. També hi publicarem el que podeu llegir del centre als mitjans de comunciació
  • Aulari: accedeix a les aules virtuals amb un simple click.
  • Escola Oberta: ons anirem explciant infromació d’interès per a les famíleis, per a l’entorn, per a agents col·laboradors del centre, etc.
  • Informació pràctica: el menú del menjador, on ens podeu trobar, i altres serveis relacionats amb l’activitat de l’escola.

Una de les grans novetats d’aquesta web és que és responsiva per a tots els dispositus, tant des de l’ordinadors, com des del mòbil podreu accedir molt fàcilment als continguts de la web.

Us animem a visualitzar i consultar de forma periòdica ja que és la finestra del centre. Anirem ampliant el contingut i completant les seccions que encara tenim pendents, i segur que trobarem més espais i motius per fer d’aquesta web l’aparador de l’escola.

Eduquem amb el cor