L'essència del rugby.

És difícil descriure amb paraules la jornada de convivència que vam fer amb l’alumnat de 3r del Grau d’Educació Primària, menció Educació Física, i els jugadors dels Taus d’Amposta Rugby Club.

Des d’un punt de vista formal, el dijous, 2 de juny, vam dur a terme una jornada de convivència de rugby inclusiu amb aquests alumnes del Càmpus Terres de l’Ebre i amb cinc jugadors del Club de Rugby d’Amposta, que van ser els qui van conduir les activitats.

Però no seria just descriure que el que va passar aquest dia al parc del voltant del centre universitat va ser només això. En realitat, la jornada va transcendir el concepte d’inclusió.

El que es va poder viure –si, dic viure- va ser una norantena de persones, com una colla molt gran d’amics, amb la seva complicitat, que havien quedat per passar un matí fent alguna cosa de “bon rotllo”. Mireu les fotos i us en podreu fer una idea però el sentiment que es va generar no es pot explicar, només el pot entendre qui va estar allí.

Després, durant el tercer temps, el que més es va sentir va ser: “he xalat un munt”, “ha sigut una passada”, “espectacular”,..., “això s’ha de repetir”.

A veure si és veritat i ho tornem a repetir.