El PFI de cuina endolceix la darrera sessió del grup de famílies d’aquest curs.

Aquest dijous vam realitzar la darrera sessió del curs 21-22 del grup de famílies. Hem acomiadat un curs difícil, que vam haver de començar amb trobades telemàtiques, però que, amb la progressiva millora de les condicions sanitàries, hem pogut acabar amb les desitjades reunions presencials. En aquesta darrera sessió ens hem retrobat per compartir informació, per valorar el treball fet durant el curs, per fer noves propostes, etc.

El retorn a la normalitat també ens ha permès reemprendre la col·laboració amb el PFI de cuina que, per acompanyar  l’última sessió del curs del grup de famílies ens ha elaborat un  berenar molt refrescant. Els i les alumnes es mostren molt satisfets amb la seva participació:  “ens agraden molt aquestes comandes ja que és el moment de posar en pràctica totes les receptes que hem treballat i ens ho passem molt bé servint els croissants, les magdalenes, els barronets i el granissat de llima a les famílies!"

Des dels serveis de psicologia i treball social estem molt satisfets amb la implicació i la participació de les famílies i de l’alumnat i professorat del PFI de cuina en aquest projecte.