Operació Espai de descoberta

Punt de trobada per propiciar canals de relació entre els diferents agents per impulsar idees, projectes d’innovació i nous productes, serveis i solucions per al sector. Obtenció de prototips, valorització i transferència de resultats amb capacitat de comercialització.

Objectiu temàtic 1 del PO FEDER Catalunya 2014-2020: Potenciar la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació.

Espai de descoberta

Aquesta operació, que lidera la Diputació de Tarragona com a soci beneficiari, busca fomentar la innovació en l'àmbit del turisme familiar, generar cultura innovadora al territori i promoure la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre com a territori lligat a l'experimentació en competitivitat i innovació. Aquests objectius es materialitzaran amb la creació d'un espai multilocalitzat on es testaran nous serveis i productes turístics. Aquest espai està dirigit a empreses del sector turístic i persones emprenedores per a la posada en pràctica d'iniciatives per a la generació d'idees, foment de nous models de negoci, projectes innovadors, productes, serveis i solucions per al sector. L'operació té dues fases: la primera de desenvolupament de projectes a nivell d'ideació i la segona de materialització via laboratori per a implementació de proves pilot. El resultat previst és que empreses i emprenedors cooperin amb centres d’investigació amb activitats concertades que pretenen fer realitat els projectes o productes innovadors.

Aquesta operació té un pressupost de 262.121,73 euros i és cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), amb una aportació de 131.060, 87 euros.

Beneficiari: Diputació de Tarragonacova

Les operacions del PECT TurisTIC en família són: