Operació La història fa turisme

Des del celler modernista Cèsar Martinell transmetre un relat lligat a la terra, el paisatge, la cultura, l’artesania, la xarxa empresarial local i comarcal i focalitzat en el públic familiar.

Objectiu temàtic 6 del PO FEDER Catalunya 2014-2020: Conservar i protegir el medi ambient i promoure l'eficiència dels recursos.

Història

L’espai del celler modernista de Montblanc, de propietat municipal i declarat Bé Cultural d'Interès Local, integra l'Oficina de Turisme conjuntament amb un punt de venda de producte agroalimentari de proximitat. Respon a l’estratègia basada en la creació de producte, d’experiències vivencials i  d'esdeveniments amb capacitat per atraure un nombre significatiu de visitants, focalitzat en el públic familiar. Es pretén crear un espai que transmetrà un relat lligat a la terra i el paisatge, la història, la cultura, l'artesania i el patrimoni, la xarxa empresarial local i comarcal, i els hàbits saludables, de forma que esdevingui un punt d’atracció.

Aquesta operació té un pressupost de 281.600,00 euros i és cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), amb una aportació de 140.800,00 euros.

Beneficiari: Ajuntament de Montblanc

Per a més informació: https://www.montblancmedieval.cat/turisme/pect-turistic-en-familiaActivitat familiar Montblanc 1

Activitat familiar Montblanc

Les operacions del PECT TurisTIC en família són: