Operació La vinya en família

Tractament de l’enoturisme des dels territoris del vi amb una perspectiva transversal diferenciada que ha d’impregnar el conjunt de serveis i productes oferts a les famílies.

Objectiu temàtic 1 del PO FEDER Catalunya 2014-2020: Potenciar la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació.

Vinya en família

El desenvolupament de l'enoturisme orientat a les famílies és un plantejament estratègic que permet millorar l'oferta i diversificar-la cap a nous segments en el cas dels territoris del vi, i cap a nous productes en el conjunt de la demarcació. Es tracta d'una proposta innovadora que pretén superar la proposta puntual d'un celler o empresa per convertir-se en una proposta de caràcter estratègic, creant activitats per als nens atenent de manera diferenciada les edats. Des d'aquest perspectiva, els territoris del vi han de tenir un component temàtic transversal que ha d'impregnar el conjunt de serveis, especialment els d'allotjament i restauració i de manera que aquests components intervinguin en la generació d'experiències al voltant del turisme del vi en el segment del turisme familiar.

Aquesta operació té un pressupost de 249.479,03 euros i és cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), amb una aportació de 124.739,52 euros.

Beneficiari: Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Per a més informació: https://costadaurada.info/coneix/turistic-en-familia/operacio-9-vinya-en-familiavinyate

vinyacd

Les operacions del PECT TurisTIC en família són: