Operació Patrimoni cultural

Conjunt d’accions dirigides a la creació de productes que cerquen una experiència personal i emotiva. Creació d’una xarxa d’enclavaments monumentals on diversos recursos generen vivències singulars.

Objectiu temàtic 6 del PO FEDER Catalunya 2014-2020: Conservar i protegir el medi ambient i promoure l'eficiència dels recursos.

Patrimoni

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona comanda aquesta operació, l'objectiu general de la qual és posar en valor l'ampli patrimoni cultural del territori en clau turística, aprofitant l'elevat nivell de coneixement i d'expertesa en aquest àmbit. Mitjançant aquesta operació es busca crear espais de reflexió i d'anàlisi, així com el disseny d'accions destinades a un visitant que busca viure noves experiències, de manera vivencial i emotiva, lligades amb la història, el patrimoni i les diferents expressions de l'art. Obtenir una visió estratègica del sector i valoritzar marques en l'àmbit del turisme familiar completen els objectius d'aquesta operació

Aquesta operació té un pressupost de 268.670,21 euros i és cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), amb una aportació de 134.335,11 euros.

Beneficiari: Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Per a més informació: https://costadaurada.info/coneix/turistic-en-familia/operacio-5-patrimoni-cultural

patrimoni

patrimoni2

Les operacions del PECT TurisTIC en família són: