Operació Plataformes TurisTIC

Gestor de recursos i serveis turístics que oferirà suggeriments en temps real, d’acord amb les necessitats del turista, l’estat actual dels recursos i el seu entorn

Objectiu temàtic 1 del PO FEDER Catalunya 2014-2020: Potenciar la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació.

Plataformes

L’objectiu de TurisTIC és desenvolupar una plataforma tecnològica que esdevingui el gestor dels recursos i serveis turístics, en especial els de turisme de platja, patrimoni i cultura del vi, enfocats al turisme familiar, de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. La plataforma ha de ser una eina que doni servei als turistes per reservar les seves visites, tant abans de realitzar la visita (via web) com durant la visita (via APP). La plataforma oferirà suggeriments en temps real, segons les necessitats del turista i l'estat actual del recursos i el seu entorn, pel que es tindran en compte les seves necessitats i requeriments, com ara el nombre de persones que fan la visita, el mitjà de transport, restriccions de mobilitat reduïda, les activitats ja realitzades, l'hora del dia, etc. Adaptarà els seus continguts segons el tipus de segment familiar de cada visitant,suggerint les visites que més s'ajustin a les seves necessitats. A més de donar servei als visitants, la plataforma esdevindrà una eina de gestió per a la destinació i els seus recursos turístics.

Aquesta operació té un pressupost de 502.530,00 euros i és cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), amb una aportació de 251.265,00 euros.

Beneficiari: Fundació EURECAT

Per a més informació: https://eurecat.org/portfolio-items/pect-turistic/

 

Les operacions del PECT TurisTIC en família són: