Operació Platja innovadora

Solucions innovadores als reptes de gestió de les platges, tant per contribuir a la desestacionalització de l’oferta com per donar resposta a aspectes socials i mediambientals.

Objectiu temàtic 1 del PO FEDER Catalunya 2014-2020: Potenciar la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació.

Platja innovadora

El litoral de Costa Daurada i Terres de l’Ebre estarà conformat per una xarxa de platges que actuaran com un sistema integrat de serveis amb accessibilitat permanent a la informació d’usos possibles i instal·lacions, i amb especial èmfasi en la disponibilitat de serveis per activitats en família. Les platges estaran categoritzades en funció de la seva idoneïtat per als diferents col·lectius de visitants potencials i en especial als targets de turisme familiar. L’operació ha de servir per crear activitats a les platges durant tot l’any, contribuint a la desestacionalització de l’oferta. També s’actuarà sobre aspectes mediambientals que afecten la qualitat de les platges, proposant mesures per la seva gestió.

Aquesta operació té un pressupost de 276.280,20 euros i és cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), amb una aportació de 138.140,10 euros.

Beneficiari: Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Per a més informació: https://costadaurada.info/coneix/turistic-en-familia/operacio-8-platja-innovadoraplatja

d

Les operacions del PECT TurisTIC en família són: