Operacions

Per assolir els objectius del PECT s’han plantejat un total d’11 operacions agrupades en quatre àmbits d’acció, que responen a la lògica d’una especialització intel·ligent.

 

 

Àmbit 1: Impuls tecnològic

Té com a objectiu el desenvolupament de la recerca i la tecnologia del sector turístic i la seva aplicació en productes i serveis competitius i innovadors.

Engloba les dues operacions que desenvolupen tecnologies com a resposta a reptes del sector: l’operació TDS 2.0 i l’operació Plataformes TurisTIC.

Àmbit 2: Patrimoni

Té com a objectiu la valorització turística del patrimoni cultural i històric del territori.

Engloba les tres operacions que  impulsen una gestió innovadora dels serveis i espais turístics lligats al patrimoni: l’operació Patrimoni cultural, l’operació Mamut i l’operació La història fa turisme.

Àmbit 3: Espais

El seu objectiu és la millora competitiva i innovadora d’espais i l’enfocament al públic familiar.

Engloba les dues operacions que impulsen dos espais clau de les destinacions amb potencial d’expansió i diversificació: l’operació Platja innovadora i l’operació La vinya en família.

Àmbit 4: Innovació

El seu objectiu és la dinamització de l’ecosistema innovador al voltant del turisme familiar.

Engloba operacions molt centrades en l’impuls d’espais d’innovació en turisme familiar, hàbitat turístic i alimentació saludable lligada al turisme: l’operació Espai de descoberta, l’operació Laboratori d’hàbitat i l’operació Àpats saludables.

nordic

Les operacions del PECT TurisTIC en família són: